ALFAPARF FARBE ZA KOSU BEZ AMONIJAKA

Napisao sladja 25/01/2016 2 Komentar(a) Informacije,

 

Misija kompanije Alfaparf Milano je uvek bila – lepota kose kod svih žena. Da bi se postigne visoke performanse, kompanija uspešno kombinuje nauku, inovacije i istraživanja sa umetnošću, strašću i italijanskim stilom.

 

Alfaparf Milano portfolio proizvoda podrazumeva:

 • Evolution³ Of The Color CUBE 3D TECH
 •  Color Wear
 •  Jeans Color
 •  Equipment
 •  Lisse Design
 •  Semi Di Lino
 •  S4U i
 •  Precious Nature.

 

Evolution³ Of The Color je apsolutna inovacija u oblasti koloracije. Evolution boja čini kosu zdravom, sjajnom i svilenom zbog 3 komponente, koje u tri napredne faze daju odlične kozmetičke rezultate.

 1. HCI (Hyper Color Intense System)
 2. MLV (Multi Lamellar Vehicle)
 3. HA (Hyaluronic Acid).

 

Ove tri komponente zajedno rade na 6 parametara za odličnu boju kose – pokrivenost, intenzitet, postojanost, sjaj, mekoća i elastičnost.

 

U novoj formuli korištena je hijaluronska kiselina po prvi put u proizvodu za bojenje kose, a u kombinaciji sa MLV (Multi Lamellar Vehicle) i HCI (Hyper Intense Color System), tako da garantuje vrhunsko stanje i boju kose. Hijaluronska kiselina je supstanca koja je prirodno prisutna u telu i neophodna za održavanje odgovarajuće količine vlage u telu. MLV štiti pigmente tokom mešanja kako bi sprečili oksidaciju. Više pigmenata prodire dublje u kosu i pomaže da se uspostavi ravnoteža nivoa vlage u vlaknima.

 

Zamenili su paraphenylenediamine sa paratoluendamine da bi formula bila blaža i ugodnija za kožu. Smesa boje ima bolju viskoznu teksturu koja omogućuje preciznije nanošenje. Formula je takođe obogaćena i opuštajućim voćnim mirisom radi ugodnije usluge.             

 

Odnos mešanja: 1:1.5 (60g boje + 90 ml hidrogena) ili 1:2 za platinum tonove.

 

Nekoliko prednosti koje bi Vas bez sumnje mogle nagovoriti da ukoliko od sutra počene da se farbate Alfaparf Evolution bojama: nema PPD, boja sadrži samo 0,7% amonijaka (najniža vrednost amonijaka u profesionalnoj boji na tržištu), ima prijatan voćni miris koji čini proces bojenja kose prijatnijim, 100% pokrivenost sedih, dugotrajnost boje, intenzivna boja i sjajne nijanse.

 

Srdačan pozdrav,

S.

2 Komentar(a)

zuzana cirok:
30/05/2017, 06:29:11 PM
Odgovori

Ima li negde u Novom sadu sa se kupe te extra violet farbe , hvala

Bellissima Shop:
14/06/2017, 01:47:01 PM
Odgovori

Postovana, Na nasem sajtu imate alfaparf farbe i njihove oznake. Mozete poruciti kod nas i preuzeti ih nije nikakav problem. Izvinite zbog kasnijeg odgovora, tek smo sad videli Vase pitanje. Srdacan pozdrav

Napiši komentar