O nama - Nega kose, preparati i saveti

Mi smo ON LINE prodaja sa dugogodišnjim iskustvom profesionalaca u nezi kose. Naše iskustvo Vam je dostupno sad i preko interneta! Orjentisani smo na upotrebu visokoefikasnih proverenih proizvoda za negu kose. Jer zaslužujete najbolje! Renomirani brendovi kao sto su Revlon, Biolage, Matrix, L`Oréal Professionnel i uskoro drugi brendovi su na samo click od Vas. Ideja nam je bila da stvorimo prodaju kvalitetne kozmetike koja će biti konstantno inovativna, bez kašnjenja u isporuci, proizvoda kojih nema na lageru ili dobijanja potpuno pogrešne pošiljke, što je postalo uobičajeno u prodaji. Pored kupovine ovde ćete moći naći edukativne seminare i sve informacije o nezi kose kroz naš servis. Obavezujemo se da svaki naš kupac bude ispoštovan do kraja - pre, u toku i posle isporuke. Cilj nam je stvoriti zajednicu zadovoljnih korisnika koji će nam se uvek vraćati jer su prezadovoljni našom uslugom. Pomozite nam da budemo drugačiji.

 

Farbanje kose

Ako Vam je dosadila plava kosa, crvena kosa, crna kosa ili seda kosa i tražite boje za kosu, ili više volite da kažete farbe za kosu, imamo za Vas profesionalne boje za kosu, ili profesionalne farbe za kosu najboljih svetskih proizvođača, kao što su: Revlon boje ili Revlon farbe za kosu, Matrix farbe ili Matrix boje za kosu, Loreal boje za kosu ili Loreal farbe za kosu, kao i Alfaparf ​boje za kosu.

Nega kose

Ako Vam je oštećena kosa, ili sasvim zdrava kosa, ravna kosa, ili kovrdžava kosa, suva kosa, masna kosa, ako imate ili nemate perut, ako Vam treba nega kose, maska za kosu, šampon za kosu, ako želite da sprečite opadanje kose naši preparati za kosu su proizvedeni po najvišim svetskim standardima od strane renomiranih kompanija kao što su Alfaparf Milano, Alter EgoAmerican CrewL`Oréal Professionnel, MatrixRevlon ProfessionalTangl TeezerThe Wet brushTIGI Bed HeadTIGI CatwalkTIGI S Factor...