Resetuj filtere
Filter cene
Filter Brenda

Prese i uvijači za kosu

Prese i uvijači za kosu

Kako je proces peglanja kose stresan za Vašu kosu, jer može loše da se odrazi na njen kvalitet, trebalo bi da izaberete profesionalne i kvalitetne prese koje će negativne efekte peglanja kose svesti na minimum. Na taj način Vaša kosa će da izgleda savršeno, a istovremeno čuvate njen kvalitet. Izaberite jednu od presi i uvijača za kosu iz naše ponude i uživajte u fenomenalno ispeglanoj ili valovitoj, ali pre svega lepoj i sjajnoj kosi!

Vodič za kupovinu prese i uvijača za kosu

Savršeno ravna i glatka kosa bez naelektrisanja je frizura koja odlično pristaje većini žena i zato je i najtraženija u frizerskim salonima. Ukoliko želite da svakodnevno imate savršenu frizuru bez odlaska u frizerski salon izaberite kvalitetnu presu za kosu. Za promenu frizure u blistave lokne dobro će vam doći profesionalni uvijač za kosu...

Neizostavna sredstva za oblikovanje kose

Kvalitetna presa i uvijač za kosu su neizostavan deo svakog frizerskog salona, ali i svake žene / devojke koja brine o izgledu kose. Zahvaljujući višestrukoj nameni presa za kosu je, pored fena, najpopularniji aparat za oblikovanje kose.

Presom kosa može da se ispravi, da se uvije u sitnije i krupnije lokne, kao i da se naprave jedinstveni talasi. Imajući u vidu da se današnje prese prodaju sa brojnim dodacima, kreativnim rešenjima za oblikovanje kose nema kraja. Samo jedan primer su talasi tipični za dvadesete godine XX veka.

Bili su nemoguća misija do pre nekoliko godina, a danas može da ih napravi svaka devojčica da odgovarajućim nastavkom za presu. Presa za kosu za svojim širokim mogućnostima odoleva svim frizerskim trendovima. Frizeri obično imaju i prese sa naravnim pločama koje se koriste samo za pravljenje talasa. Ove prese omogućavaju da se kreiraju popularni talasi u svega par poteza.

Uvijači za kosu su poslednjih godina vrlo popularni jer omogućavaju frizerima i amaterima da vrlo lako prave savršene lokne, bez dugotrajnog uvijanja na četku ili sedenja ispod haube sa vitlerima na glavi.

Zaštita za kosu prilikom oblikovanja

Presa za kosu, ukoliko je kvalitetna i nove generacije minimalno oštećuje kosu zahvaljujući modernoj tehnologiji i materijalima poput keramike i turmalina. Keramičke ploče presvučene turmalinom daju kosi poseban sjaj. Pločice su najčešće obložene premazom koji sprečava trenje i time doprinosi da kosa ostane sjajna i zdrava.

Pločice treba da budu visokog kvaliteta, da su otporne na kozmetička sredstva koja se koriste za kosu i da ravnomerno distribuiraju toplotu. Dobre prese imaju oble ivice koje omogućavaju da se kosa oblikuje gotovo iz korena. Slobodni joni utiču da presa ne gori kosu, odnosno smanjuju temperaturu u kosi, čime doprinose njenom bezbednijem oblikovanju. Ukoliko se odlučite za profesionalnu Loreal parnu presu, kosa će imati zaštitu i očuvanje prirodne vlažnosti zahvaljujući vodenoj pari i kvalitenoj presi.

Kvalitetne prese za kosu

Kvalitetne prese za kosu imaju i po pet nivoa toplote, koje možete menjati u zavisnosti od željene frizure i tipa kose. Neke prese se duže zagrevaju, što može da bude iritirajuće, no moguće je pronaći kvalitetnu presu za kosu koja se zagreje za samo 10 sekundi.

Kao i prese za kosu, kvalitetni uvijači za kosu se prave od keramike sa presvlakom od turmalina koji kosi daje hidriranost i sjaj.

Prese za kosu Odnos cena - kvalitet

Kada je u pitanju presa za kosu, treba imati na umu da kvalitet zaista košta. Ali sasvim opravdano jer su ploče prese za kosu lošeg kvaliteta (čitaj gore kosu) napravljene od različitih metala. Metalna površina ploče za oblikovanje kose je fantastičan provodnik toplote, baš kao ringla na šporetu. Kvalitetna pegla za kosu sa keramičkom pločom jedina vredi svakog dinara.

Zato ako ne želite da se ubrzo drastično šišate, verujte da je samo kupovina kvalitetne prese isplativa jer u cenu na neki način treba uračunati i živce koji se potroše zbog oštećene kose u čiju negu ste uložili dosta vremena i truda, pa čak i para.

Gde kupiti profesionalne uvijače i prese za kosu?

Prodavnica profesionalne frizerske oprema i preparata za kosu Bellissima iz Novog Sada pruža širok izbor presa za kosu i uvijača za profesionalnu upotrebu. U ponudi su parne i keramičke prese i uvijači renomiranih svetskih proizvođača, koji su se odlično pokazali kod domaćih frizera.

Svi aparati se mogu naručiti putem sajta prodajakozmetike.com i na željenoj adresi se nalaze već kroz dva dana.

Prikaži:
Sortiraj po:
  Uvijanje kose nikada nije bilo lakše! Ultra brzo zagrevanje uvijača sa vrhom koji je uvek ..
10.990,00 RSD Bez PDV-a: 9.159,00 RSD
  Pločice ove prese su presvučene EP TECHNOLOGY 5.0  metalnom presvlakom koja se dobija..
20.990,00 RSD Bez PDV-a: 17.492,00 RSD
  Savršeno ravna, meka, sjajna i jaka kosa je moguća! Ova presa će vam to omogućiti! Š..
9.250,00 RSD Bez PDV-a: 7.709,00 RSD
  Babyliss presa za kosu 60mm CRIMPING je veoma otporna na hemikalije i visoke temperature. ..
10.690,00 RSD Bez PDV-a: 8.909,00 RSD
  Babyliss Presa za kosu ELIPSIS 3000 razvija temperaturu do 230°C ovako visoka temperatura ..
24.450,00 RSD Bez PDV-a: 20.375,00 RSD
  Presa je pogodna za sve tipove kose Temperatura zagrevanja je do 230°C Ekstra širok..
15.990,00 RSD Bez PDV-a: 13.325,00 RSD
  Presa pomoću koje možete napraviti zavodljive meke i sjajne talase zbog kojih ćete biti pr..
14.250,00 RSD Bez PDV-a: 11.875,00 RSD
Na osnovu  1 ocena.
  Porcelanski valjci omogućavaju efekat sjajne i meke kose kao svila. Lako i jednostavno dol..
11.990,00 RSD Bez PDV-a: 9.992,00 RSD
Na osnovu  1 ocena.
  Pegla ispunjava sve potrebne zahteve za dobijanje lepe, čiste i svetle kose nezavisno od v..
20.600,00 RSD Bez PDV-a: 17.166,00 RSD
  Revolucionarna L' Oreal Professionnel Steampod 3.0 parna presa za kosu!  Savremena..
33.900,00 RSD Bez PDV-a: 28.250,00 RSD
Na osnovu  9 ocena.
  Stilizovanje svih tipova kose i do 95% manje oštećene kose!   L'Oreal Professi..
44.999,00 RSD Bez PDV-a: 37.499,00 RSD