ALFAPARF MILANO

Napisao sladja 17/06/2015 0 Komentar(a) Informacije,

 

Ko zna više o modi, trendovima, dizajnu, negovanju duše i tela od italijana? Stoga je krajnje vreme bilo da se na našem portalu pronađe i jedan brend koji potiče upravo iz zemlje hedonizma, zemlje lepote i ženstvenosti.

 

Alfaparf Milano je vodeći italijanski proizvođač profesionalnih, ekskluzivnih boja za kosu, preparata za kosu i stajling proizvoda. Jedna je od prvih kozmetičkih kuća u svetu, a danas može da se pohvali mrežom distribucije u preko 80 zemalja u svetu, 38 internacionalnih akademija za usavršavanje frizera i 2 internacionalne laboratorije za istraživanja!

 

Proizvodi i usluge su rezultat istraživanja i saradnje internacionalnih stilista i beauty centara, dobrog poznavanja tržišta i redovnog praćenja potreba.  

 

Verujem da ste svi čuli za neprevaziđene Semi Di Lino kristale po čijem uzoru su nastala sva današnja ulja i neprevaziđene plave ampule. Alfaparf Milano kolekcije za negu kose su bazirane na proteinima, lipidima i mineralima doziranim na određene načine s obzirom na akciju koju sprovode i područje delovanja. 

 

Radi se o kozmetici bez sulfata, parabena i parafina, bez mineralnih ulja i alergena. Dakle sve u službi zdrave kose! Preparati za negu podeljeni su po različitim potrebama i problemima klijenata, a svaka od njih je na bazi adekvatnih vitamina i biljaka koji potpomažu regeneraciji kose. Postoji posebna kolekcija namenjena potpuno za poboljšanje i tretiranje skalpa, savršena kombinacija intenzivne akcije i efikasnog tretmana.

 

Za Vas spremamo specijalne popuste i pakete, sve za zdravu i negovanu kosu!

Srdačan pozdrav,

S. 

Napiši komentar