ALFAPARF PRECIOUS NATURE

Napisao sladja 28/12/2015 0 Komentar(a) Saveti,

 

Niko kao Italijani ne zna šta je srcu milo! Došlo je vreme da se napravi veza između njihovih sjajnih začina i biljaka i naše kose. Nakon lansiranja novog koncepta boja, brend je spreman za predstavljanje nove linije privlačnih proizvoda – Precious Nature.

 

Kao što i samo ime govori, novi Preciouse Nature preparati su inspirisani najčistijim i potpuno organskim mediteranskim sastojcima koji su nadaleko poznati i mogu da se pronađu u svim Italijanskim kuhinjama. Kolekcija se sastoji od šampona, maske i leave in ulja. Marketing tim brenda Alfaparf se malo poigrao sa celim konceptom nege kose i predstavio ga kroz kuhinju i mešanje začina i sastojaka za dobijanje sjajnih rezulteta. Prethodno pomenuti preparati vam omogućavaju da kreirate tri različita menija za kosu, uz upotrebu jedinstvenih biljaka iz Italije.

 

Radi se o tri linije proizvoda:

  • Za bojenu kosu
  • Za kovrdžavu odnosno talasastu kosu i
  • Linija preparata namenjena dugoj i ravnoj kosi.

Svaka od ove kolekcije nosi svoje jedinstveno ime inspirisano naravno Italijom. Tako je kolekcija za bojenu kosu Sicily, za kovrdžavu Tuscany i ona za dugu Capri.

 

Za bojenu kosu, Alfaparf preporučuje, bademe i pistaće. Preparati za bojenu kosu omogućavaju da vaša boja bude što duže vibrantna i da ne bledi. Napravljen je sa bademovim uljem koje neguje i hrani kosu i sa esencijom pistaća koja pomaže da se produži intenzitet i sjaj kose. Za one sa kovrdžavom kosom, preporučuje se mešavina grožđa i lavande koja daje kosi podatnost i definiciju. Maska sadrži serum grožđa koji kontroliše kovrdže i omogućava lakše raščešljavanje lokni, a lavanda čini talase lepše definisanim i reguliše volumen. I poslednja kolekcija na bazi kaktusa i narandže daje savršeno rešenje za dugu i ravnu kosu. Ulje kaktusa ima neverovatna svojstva omekšavanja, a ekstrakt narandže pomaže da se naglasi prirodni sjaj vaše kose. 

 

˝Koristeći samo prirodne materijale pružamo mogućnost našim klijentima da biraju šta je najbolje za njihovu kosu. Jedno je sigurno, bez obzira za koji se recept odluče iz Precious Nature kuhinje postići će neverovatne rezultate˝, tvrde njihovi međunarodni edukatori.

 

Tržište je trenutno preplavljeno sa sintetičkim proizvodima koji daju instant rezultate ali nastavljaju da oštećuju kosu dugoročnom upotrebom. Sve više se podiže svest o ovome i žene se pre odlučuju sa prirodne preparate za kosu al ii kožu. Ovakvi proizvodi osim što pružaju željeni rezultat takođe popravljaju i kvalitet kose tokom dužen vremena korišćenja.

Srdačan pozdrav,

S.

Napiši komentar