AMERICAN CREW - NEGA I STYLING ZA MUŠKARCE

22/06/2016 2 Komentar(a) Informacije,


 

Krajem 80.-ih i početkom 90.-ih godina mnoge berbernice širom sveta su pretvorene u salone namenjene isključivo ženama. Ali vremena se menjaju...


Jedan stilista je imao viziju i pokrenuo revoluciju.


Od 1994. godine American Crew postaje zvanično brend namenjen muškarcima. Brend je osnovan kako bi popunio prazninu u frizerskoj industriji. Predvideli su budućnost u kojoj će muškarci obraćati podjednako pažnje na svoj izgled, kao što čine žene, uz ne smanjenu muževnost. Njihova misija je da muškarac koristeći njihove proizvode bude zadovoljan svojim izgledom i samim tim odiše samopouzdanjem, da hrabro menja stilove i gradi svoj vizuelni identitet.


Za gotovo 20 godina, American Crew je postao najtraženiji muški brend za stilizovanje. Muškarci i njihovi frizeri se oslanjaju na ovaj brend koji im nudi najnovije i najbolje proizvode za kosu, telo, brijanje i stilizovanje.


Danas, American Crew je mnogo više od linije proizvoda. To je portal za sve stvari koje zanimaju muškarce, mesto gde se definišu trendovi i razvijaju proizvodi koji ih prate. Mesto gde muškarci dobijaju svoje najbolje i najprivlačnije izdanje a stilisti najnaprednije i najmodernije tehnike.


American Crew bez prestajanja radi na razvijanju novih proizvoda i novih kolekcija koji će zadovoljiti sve potrebe savremenog muškarca koji brine o svom izgledu.


Ove godine, American Crew je predstavio liniju proizvoda za stajling kose pod nazivom „Groom like the king“ inspirisanu likom Americkog kralja roka Elvisom Prislijem.

 

Dragi muškarci, zapamtite, za koju god frizuru da se odlučite, samopouzdanje je ključni sastojak.
 

Kao i uvek, i ovog puta na naš portal plasiramo samo provereno i najbolje . Sa ponosom najavljujemo da se cela linija American Crew proizvoda od sada može pronaći kod nas.
U jedno smo sigurni, American Crew je promenio način na koji muškarci neguju i stilizuju svoju kosu. Uverite se u to.
2 Komentar(a)

Ivana:
31/07/2017, 10:25:37 PM
Odgovori

Koliko koštaju farba Josh Matrix, ja preferiram sive nijanse.

Ivana:
31/07/2017, 10:27:30 PM
Odgovori

Gore je došlo do slovne greške, Interesuje me koliko koštaju farbe za kosu Matrix?

Bellissima:
02/08/2017, 08:39:07 AM

Postovana, za sve informacije u vezi sa Matrix farbama i cenom mozete nas pozvati na nas broj telefona 066 030 033. Srdacan pozdrav

Napiši komentar