BELLISSIMA SHOP
Korpa

Babyliss presa za kosu ELIPSIS 3000 CRNA

Babyliss presa za kosu ELIPSIS 3000 CRNA - Prese i uvijači za kosu
Babyliss presa za kosu ELIPSIS 3000 CRNA

Babyliss Presa za kosu ELIPSIS 3000 razvija temperaturu do 230°C ovako visoka temperatura omogućava stilizovanje i najupornijih tipova kose u isto vreme predstavlja i savršeni nivo temperature za tehnički tretman kose (keratinsko i tehničko ispravljanje).

U sebi ima Ion Multiplier tehnologiju, pravi aktivni jonski  generator. Velika koncentracija jona daje glatku, sjajnu i još lepšu kosu.

Presa ELIPSIS 3000 u je izradjena od Ryton plastike i silikona,ovi materijali su izuzetno otporni na toplotu. Zahvaljujući ugrađenom sistemu zaključavanja, aparat se može koristiti i kao presa za uvijanje kose jer se eksterna elipsa zagreva prenošenjem toplote.

Babyliss presa za kosu ELIPSIS 3000

  •  5 nivoa toplote (150°C - 170°C - 190°C - 210°V - 230°C)
  •  LED displej za prikaz temperature
  •  Glavni prekidač
  •  Rotirajući kabel za napajanje industrijske snage i dužine 2,70 m
  •  Ekološki proizvod (55 W)
  •  Silikonska podloška i štitnik za prste

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi.
Zemlja porekla: Francuska.
Proizvođač: BabyLiss, Francuska.
Uvoznik za Srbiju: UniTech d.o.o. , Novi Sad.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Ovašćeni servisni centar:

 

UNITECH D.o.o.

Mileve Simić 23

Novi Sad 21000

Telefon: 021/6624-883, 021/47-21-880

 

Zakon o zaštiti potroša propisuje:

čl.12 st. tač.7:

Dužnost obaveštavanja pre zaključenja ugovora

Član 12

„Trgovac je dužan da pre zaključenja ugovora o prodaji robe ili pružanju usluga, potrošača na jasan i razumljiv način obavesti o:

7) prilikom ponude i prodaje tehničke robe o dostupnosti rezervnih delova, potrošnog materijala, priključnih aparata i sličnih delova, tehničkog servisa ili održavanja i opravke za vreme i posle prestanka perioda u kojem odgovara za nesaobraznost ugovoru, odnosno posle prestanka proizvodnje ili uvoza robe“

 

Davalac garancije i garantni list

Član 53.

Garancija je svaka izjava kojom njen davalac daje obećanje u vezi sa robom, i pravno je obavezujuća pod uslovima datim u izjavi, kao i oglašavanju u vezi sa tom robom.

Garantni list je isprava u pisanom ili elektronskom obliku ili na drugom trajnom nosaču zapisa, koja sadrži sve podatke iz garancije, navedene na jasan i čitljiv način, lako razumljivim jezikom, a naročito podatke o:

1) pravima koja potrošač ima na osnovu ovog zakona i o tome da garancija ne isključuje i ne utiče na prava potrošača koja proizlaze iz zakonske odgovornosti prodavca za nesaobraznost robe ugovoru;

2) nazivu i adresi davaoca garancije;

3) nazivu i adresi prodavca, ako on nije istovremeno i davalac garancije;

4) datumu predaje robe potrošaču;

5) podatke kojima se identifikuje roba (model, tip, serijski broj i sl.);

6) sadržini garancije, uslovima i postupku ostvarivanja prava iz garancije;

7) trajanju garantnog roka i prostornom važenju garancije.

 

Trgovac je dužan da za datu garanciju sačini garantni list iz stava 2. ovog člana, po pravilu u pisanom obliku, na papiru. Trgovac je dužan da potrošaču preda garantni list iz stava 2. ovog člana ukoliko se roba prodaje sa garancijom. Garantni list se može izdati i u elektronskom obliku ili na drugom trajnom nosaču zapisa koji je dostupan potrošaču, ukoliko se potrošač saglasi.

Teret dokazivanja da je garantni list predat potrošaču je na trgovcu. Na punovažnost garancije ne utiče povreda obaveze davaoca garancije iz stava 2. ovog člana, i potrošač može da zahteva da se garancija ispuni u skladu sa datom izjavom. Garancija ne isključuje i ne utiče na prava potrošača u vezi sa saobraznošću robe ugovoru.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima ('Sl.glasnik RS', br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening - PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

  • Lager: Dostupno
  • Nagradni poeni: Kupovinom osvajate 1018 poena
  • Šifra proizvoda: 1528
Kupovina: 9
Pregleda: 15621
24.450 RSD
Cena bez PDV-a: 20.375 RSD
Cena u nagradnim poenima: 20375
Tagovi: babyliss , presa , kosu , elipsis , 3000 , crna , prese , uvijači