DAN ŽENA - DAN POKLONA U BELLISSIMI

21/02/2015 0 Komentar(a) Revlon,Saveti,Informacije,

 

Dan žena – Dan poklanjanja u Bellissimi

Više od sto godina je prošlo od prvog obeležavanja Dana žena, malo mu se i smisao promenio. Od borbe za ženska prava, prethodnih decenija ostali su samo crveni karanfili, sindikalne proslave i po koja bombonjera. A ipak, čini se da nijedan praznik i tradicija nije danas življi od famoznog Dana žena. Dane koji prethode osmom martu obeležava prava euforija, ulice širom Srbije su na par dana obojene u 50 nijansi crvene, miris karanfila, ruža i zumbula osvežava i najskriveniji kutak grada. Muškarci i žene, svi negde jure, trče u potrazi za poklonom koji će na Dan žena uručiti supruzi, majci, devojci, ljubavnici, drugarici, sestri, koleginici, rođaki. 

 

Danas, kada žene sve više vode računa o svom izgledu, da li im je zaista potrebna još jedna ogrlica ili kutija za nakit, još jedna sitnica na polici, još ugljenih hidrata? Umesto predmeta koji će možda skupljati prašinu, postati uskoro demodirani i zauzimati mesto u već skučenim domovima poklonite nešto sasvim drugačije. Kozmetika za negu koja će kosu učiniti mekšom, sjajnijom i zdravijom, a damu srećnijom i zadovoljnijom.

 

Bellissima za Vas ima specijalne pakete koji će Vam olakšati kupovinu i izbor preparata. Ukoliko ne budete mogli da se snađete, slobodno nam se obratite vrlo rado ćemo Vam pomoći u izboru. 

 

Takođe, izabrali smo za Vas jedan proizvod koji sve žene obožavaju i dodatno ga snizili povodom Dana žena. U pitanju je Revlon Uniq One duo pack, obnavlja oštećenu kosu, kontroliše kovrdžanje kose, pruža termalnu zaštitu, štiti bojenu kosu od UVA i UVB filtera, pruža lakše raščešljavanje i peglanje kose, daje dugotrajnost frizuri, štiti krajeve i daje volumen kosi. Lako se uklanja pri pranju kose. Isto tako mislili smo na sve i kreirali još jedan poseban promo paket, u pitanju je Revlon Equave Mommy&Kids set.

 

Dame počastite se, momci olakšajte sebi izbor.

 

 

 


 

Srećan 8. Mart!

 

Vaša Bellissima

Napiši komentar