HOLLYWOOD WAVES

Napisao sladja 31/07/2015 0 Komentar(a) Informacije,

 

Verujem da ste, ukoliko imate kovrdžavu, talasatu čak i blago talasastu kosu, primetili kako nema baš mnogo styling proizvoda za Vas.

 

Ove sezone glamurozni, pravo sa crvenog tepiha, talasi će potpuno ovladati. Holivudski talasi dolaze u centar pažnje sa svojim oblikom, neverovatnim sjajem i finom mekoćom.

Nakon godina zaglađivanja i ispravljanja kose, žene su poželele volumen, teksturu, punoću! Konačno se vraća trend talasa, kovrdža i bujne kose. L`Oreal laboratorije otkrivaju novu tehnologiju, Elastin i elastični polimeri pomešan sa 50% vode što daje lepršavost plus polimeri za mekoću što daje kosi dodatnu podatnost i lepršavost.

 

Ova tehnologija omogućava precizno oblikovanje kose i kosu meku na dodir. Predstavljamo Vam novu liniju za stajling talasa i lokni iz Techni.art kolekcije, Hollywood waves! Napravljena za postizanje efekata sa crvenog tepiha, jednim gestom dobijate glamurozni izgled, mekoću i sjaj. Savršeni talasi, bezgranično zavodljive kovrdže. Bilo da je Vaša dlaka tanka, normalna ili debela, svaka može da izgleda legendarno. Za Vas je kompanija L`Oreal pripremila tri preparata koji Vam omogućavaju da istaknete svoje prirodne lokne i date im holivudski glamur koji niste do sada imali sa čime da postignete. Nemojte se obeshrabrivati ukoluko imate prirodno ravnu kosu i Vi možete da koristite ove proizvode.

 

 

 

 

SWEETHEART CURLS

 

Lagani dvofazni serum bez ispiranja za prozračne talase i kovrdže. Pružite svojim talasima i kovrdžama zavodljiv izgled bez otežavanja. Idealan za tanku kosu.

 

WAVES FATALES

 

Da li Vam je dosadilo da Vam se talasi i kovdrže isprave? A neumorno se pokušavali da stilizujete kosu do savršenstva? Zahvaljujući novoj gel kremi za oblikovanje, možete imati i do 24h definisane kovrdže i lokne. Privucite pažnju sa oblikovanim i podatnim talasima optimalnog sjaja. Idealno sa normalnu i debelu dlaku.

 

DIVA SPIRALS

 

Hranljiva pena za oblikovanje talasa i kovrdža. Budite u centru pažnje sa ultra definisanim, negovanim i intenzivnim kovrdžama. Kremasta formula koja ne otežava kosu pojačava prirodan pokret normalne i debele dlake.

 

Srdačan pozdrav,

S.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napiši komentar