JOICO Defy Damage Pro Series 1 - Pre Treatment 358ml

JOICO Defy Damage Pro Series 1 - Pre Treatment 358ml - Tehnički proizvodi

Besplatna poštarina

Za sve porudžbine preko 5.000din (Srbija)

Pregledano: 202 Brend: JOICO
Šifra artikla: 6633
Nagradni bodovi: 218
Raspoloživost: Na lageru
1kom. prodat(o)
5.220,00din. Cena bez PDV-a: 4.350,00din. Cena u nagradnim bodovima: 4350
Količina: Dodaj u korpu

JOICO Defy Damage Pro Series 1 - Pre Treatment 358ml

 

JOICO Defy Damage je nova gereracija nege u toku hemijskih tretmana kose u dva jednostavna koraka.

Proizvodi iz ove linije štite i čuvaju veze u kosi pre, za vreme i posle svakog hemijskog procesa, održavajući vašu kosu i posle hemijkog tretmana vitalnom i zdravom!

JOICO Defy Damage Pro Series proizvodi daju sjajne rezultate kada se koriste u kombinaciji, ali takodje daju odične rezultate i kada se koriste kao zasebni tretmani.

 

JOICO Defy Damage Pro Series 1 je prvi korak pripreme kose pred hemijski tretman.

Ovaj sprej štiti kosu od hemijskih i drugih oštećenja tako što jača veze unutar dlake, a time kosa duže zadržava intenzivnu boju, sjaj i zdrav izgled.

JOICO Defy Damage Pro Series 1 je veoma suv sprej za pripremu kose koji trenutno, štiti kosu od oštećeja u toku blajhanja ili farbanja, pomaže u vezivanju pigmenta boje za dlaku i omogućava najravnomernije podizanje boje pri posvetljivanju kose.

JOICO Defy Damage Pro Series 1 je profesionalni proizvod koji je veoma praktičan za upotrebu, dovoljno je samo da naprskate i krenete sa bojenjem kose.

 

JOICO Defy Damage Pro Series 1 – Pre Treatment :

 • Smanjuje lomljivost kose za 80%
 • Ojačava kosu i do 5x
 • Smanjuje poroznost kose
 • Bolje vezuje pigment za dlaku
 • Održava preko 90% intenzitet boje
 • Ravnomerno podiže nivo boje
 • Obnavlja veze u kosi
 • Jača kosu
 • Štiti od mehaničkih oštećenja
 • Štiti od termičkih oštećenja
 • Sadrži visoko koncentovanu SmartRelease tehnologiju

 

JOICO Defy Damage linija za zaštitu kose od oštećenja u svojoj bogatoj formuli sadrži :

 • Novu SmartRelease tehnologiju - nova pametna tehnologija je jedinstveni sistem prenosa lipidnih molekula kojim se neprekidno oslobadjaju tri sastojka – ulje šipurka, arginin i keratin. Ovi sastojci su glavni elementi zdrave kose koji oporavljaju, jačaju i štite je od mogućih oštećenja nastalih kao posledica svakodnevnog oblikovanja.
 • Zaštitne lipide - radi se tačno o onoj vrsti lipida koja se nalazi u zdravnoj kosi i deluje kao prva linija odbrane u sprečavanju oštećenja termičkom obradom, hemijskim tretmanima, stilizovanjem ili UV zračenjem. Rezultati su vidljivi već posle prve upotrebe.
 • Ulje semena moringe - bogat izvor antioksidanasa, vitamina A i E, cinka i silike, koji su ključni za stvaranje zdrave i jake kose otporne na oštećenja. Čini kosu sjajnijom i mekšom.
 • Arginin - pametni povezujući molekul sa pozitivnim i negativnim krajevima, pomaže u jačanju veza u strukturi kose i podstiče njihovo obnavljanje unutar dlake.

 

JOICO Defy Damage Pro Series 1 - Pre Treatment  se koristi na više načina

 1. Kao zaseban tretman - možete ga koristiti kao zaseban tretman nevezano za process bojenja. Naprskajte JOICO Defy Damage Pro Series 1 na suvu kosu, ostavite kratko da deluje zatim isperite, a nakon toga nastavite sa drugim korakom nege JOICO Defy Damage Pro Series 2, ostavite da deluje 5 min i zatim isperite.
 2. Kao tretman za zaštitu kose u toku hemijskog procesa farbanja - sanžno protresite i nanestite na suvu kosu neposredno pre farbanja ili blajhanja. Počnite od zadnjeg dela prskajući u horizontalnim sekcijama sa udaljenosti od 10-15cm. Ukoliko je kosa na nekim mestima veoma oštećenja možete na tim mestima ponoviti postupak kao dodatnu zaštitu. Raščešljajte kosu kako biste ravnomerno rasporedili proizvod, nakon toga nanesiti redovno boju za kosu ili proizvod za posvetljivanje po uputstvu. Kada je process bojenja ili posvetljivanja završen isperite kosu šamponom, a zatim nanestite drugi korak nege JOICO Defy Damage Pro Series 2.
 3. Kao tretman za zaštitu kose u toku hemijskog procesa trajne ondulacije - snažno protresite bočicu, nanesite na vlažnu kosu pre uvijanja viklera.

 

Trenutno nema ocena za ovaj artikal.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu:Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!


Ocena: Loš           Dobar