Upoznajte novu zvezdu frizerskih salona Joico kozmetika

Napisao Saša Rebić 19/08/2020 0 Komentar(a)

Koliko je samo duge kose odsečeno zbog hemijskih i termičkih oštećenja na veliku žalost žena? Mnogim pripadnicama lepšeg pola frizeri jednostavno savetuju da značajno skrate kosu ili da odustanu od željene boje.

Ženama to naravno teško pada jer vrlo često frizuru vezuju za svoj identitet. Oštećena kosa je suva, beživotna, kruta, puca i uglavnom ne može lepo da se oblikuje, tako da takve sugestije zvuče logično. Moglo bi to biti i malo pesimistično viđenje, odnosno potez.

Joico kozmetika paket

Žene se teše da će kosa opet izrasti, ali ipak ostaje izvesna žal za starom dužinom kose. Zato je važno informisati ih o novim mogućnostima uz Joico kozmetiku za kosu.

Uništena kosa? Nije kraj sveta!

Imate zadatak da popravite stanje potpuno uništene kose farbom, izbeljivačem ili skidačem boje i ne znate šta biste učinili?! Na tržištu je mnogo preparata koji obećavaju uspeh u obnavljanju oštećene i suve kose, ali je za željeni uspeh uglavnom potrebno više vremena. Pravu revoluciju u nezi i obnovi veoma oštećene kose donosi nova Joico Defy Damage linija koja svojim proizvodima za pripremu kose pre bojenja, proizvodima za zaštitu u toku bojenja, perfektnom negom za bojenu i oštećenju kosu garantuje savršene rezultate i zdravu, dugu i jaku kosu!

Kompanija Joico iz Los Anđelesa je razvila kolekciju profesionalnih preparata za kosu koji postižu zapanjujuće efekte na regeneraciju oštećene kose. Joico insistira na zdravlju kose, odnosno dubinskom i sistematičnom radu na njenom oporavku.

Efekti Joico kozmetike za kosu

Nakon upotrebe K-Pack Professional Hair Repair System-a kosa postaje drastično jača, zdravija i sjajnija. Ono što je posebno važno je da se sjajni rezltati vide već nakon prve upotrebe, što je jako važno za frizerske salone. Efekti su dugotrajni i kumulativni, odnosno kosa uz redovnu upotrebu postaje izuzetno jaka i otporna na hemijska, termička, pa čak i mehanička oštećenja.

Tajna ovako sjajnih efekata leži u najsavremenijoj tehnologiji obnove vlasi od njenog korena, kao i u posebnoj tehnologiji dugoročne zaštite.

K-Pack Professional Hair Repair System je salonski tretman u četiri koraka koji je namenjen profesionalcima koji žele da impresioniraju svoje klijente. Čak i najzahtevnije klijentkinje će biti oduševljene kada nakon farbanja mogu da imaju hidriranu i elastičnu kosu koja se lako oblikuje.

Sjajna i zdrava kosa ne može ostati neprimećena. Tretman je prijatan i za klijenta i za frizera jer ne sadrži neprijatne mirise.
Ono što se klijentima posebno dopada je činjenica da je kosa vrlo nežna na dodir i glatka poput svile. A sve to se postiže zahvaljujući zdravim komponentama tretmana koji ne sadrže ništa što bi na duži ili kraći rok narušavalo zdravlje čoveka.

Joico nudi i kolekcije za svakodnevnu higijenu i održavanje kose različitih svojstava: prirodno suve i tanke, masne i farbane. Tu su i brojni preparati za oblikovanje kose koji je ne oštećuju već hrane i doprinose njenoj otpornosti.

Joico farbe

Da li je moguće imati bojenje kose i regeneraciju kose u jednom proizvodu? O, da! Joico farbe za kosu postižu upravo to. Savršeno boje kosu i doprinose njenoj regeneraciji trenutno, što se vidi odmah nakon farbanja, ali i na duži period. U toku procesa bojenja kose nisu potrebni drugi regeneratori. A kosa nakon farbanja postaje meka i prirodno sjajna.

Pročitaj još: JOICO LumiShine Demi Liquid boja za kosu

 

JOICO LumiShine Demi Liquid boja za kosu

Postoje nekoliko linija Joico farbi i tonera za kosu koje se biraju spram individualnih potreba.

To su:

Zatim je tu K-Pak Vero Color koji je kreiran za stiliste kako bi odgovorio njihovim kreativnim potencijalima u friziranju. Kako se radi o čistim tonovima, pred frizerima je bezbroj mogućnosti koje zavise isključivo od njihove veštine i kreativnosti.

I poslednja linija je namenjena plavušama: 

Plava kosa koja je suva i oštećena, sa nejasnim tonom i nejednakostima ide u istoriju.

Joico Blonde Life omogućava trajne i jasne tonove plave boje bez oštećenja, što je za frizere prava blagodet ako se ima u vidu popularnost plave boje.

Sve Joico preparate možete naručiti na našem Bellissima online shopu i na vašoj adresi su kroz dva dana.

Napiši komentar