KOSA VEZANA U ČVOR – ALI NE VAŠOM VOLJOM! KAKO JE RASPERTLJATI, A DA JE NE OŠTETIMO?

22/01/2019 0 Komentar(a) Saveti,Informacije,

 

Tanka vlas koja se lako kida, kada napravite frizuru ona se lako lomi, a krajevi Vaše kose skloni su krzanju i upetljavanju u čvor koji za Vas predstavlja noćnu moru? Znamo kako Vam je i verujemo da vičete: DOSTA JE, ali je samo pitanje: DA LI I ŠTA PREDUZIMATE?

 

Neosporno je da strukturu svoje kose, pa samim tim ni debljinu i strukturu vlasi ne možemo značajno promeniti, ali to ne znači da smo nemoćni u nastojanju da ona izgleda i da se ponaša onako kako Vi to želite!

 

Prethodne nedelje ponudili smo Vam neka od rešenja za iskrzanu, oštećenu i suvu kosu koja je hemisjki tretirana ili čija je vlas narušena čestom upotrebom toplotnih aparata za styling, a kako verujemo da ste uvažili naše predloge i da ste već predulzeli prvi i osnovni korak u oporavku Vaše kose – koji ne možete preskočiti, sada bismo Vam predložili da nastavite u pravcu u kome ste krenuli i da i dalje koračate ka cilju negovane, prirodno sjajne i zdrave kose.

 

Kosa se mrsi iz dva osnovna razloga: dehidrirana je i suva ili je vlas tanka. Prvonavedenoj kosi potrebna je dubinska nega u vidu hidrantnih i proteinskih maski, dok je za tanku i slabu vlas potrebno pronaći proteinske proizvode koji je neće dodatno otežati, ali će je ojačati, a, kao i za svaki tip kose, nezaobilazno je i ovom pružiti podršku u vidu hidrantnih maski za kosu koje će omogućiti da ona bude hidrirana i svilenkasta.

 

Maske i odgovarajući regenerator su prvi korak, a kako ne biste dalje nastavili da krzate i uništavate kosu, u svoju rutinu uvrstite i neki od preparata koji su tu da Vam omoguće da je, kada je mokra, lakše raščešljate, a zatim da sprečite da se umrsi, upetlja u čvor i bude nemoguća za odmrsiti.

 

Poznata je činjenica da mokru kosu ne treba češljati, ali kako je realnost drugačija i to je naprosto nemoguće, obezbedite sebi četke koje su osmišljene specijalno za raščešljavanje vlažne kose, a da je pritom ne krzaju i ne oštećuju. Na našem sajtu imate raznoliku ponudu WET BRUSH četki – čak i za najmladje, dok su Vam dostupne i u svetu najpriznatije kao najbolje za ovu svrhu popularne TANGLE TEEZER četke u najrazličitijim bojama i dezenima.

 

Naravno, pre nego što pristupite češljanju kose, preporučili bismo Vam da na nju nanesete neki od preparata za lakše raščešljavanje. U ovu svrhu poslužiće Vam savršeni KEUNE CARE KERATIN SMOOTHING 2 PHASE SPREJ – proizvod sa keratinom, sastojkom koji čini više od 90% naše kose, a koji će Vam osim laganog raščešljavanja i lagane nege pružiti i anti frizz efekat što znači da se kosa neće razletati niti će se kovrdžati pod uticajem vlage.

 

Ukoliko Vam je kosa izrazito suva, u ponudi imamo i dvofazni regenerator u spreju koji se koristi kao leave in preparat, a koji nam dolazi iz genijalnog Revlona: REVLON EQUAVE HYDRO REGENERATOR. Pomenuti proizvod ne samo da će negovati Vašu kosu i pomoći pri njenom lakom raščešljavanju, već će ostaviti i prelep miris koji će Vas pratiti do narednog pranja.

 

Kada smo kod opojnih mirisa ne možemo zaobići neprevazidjeni TIGI BED HEAD GET TWISTED završni sprej protiv mršenja, koji poput navedenog Keune-ovog proizvoda pruža anti frizz efekat, bori se protiv vlage i neželjenog kovrdžanja kose, dubinski je neguje uz pomoć kokosove vode koju krije u svom sastavu, ali joj istovremeno omogućava i da zadrži željeni styling. Ovaj sprej onemogućiće da Vam se kosa zapetlja u veliki čvor za koji Vam se često čini da su makaze jedino rešenje.

 

Pomenuti leave in preparati koji ne otežavaju, ne maste i ne slepljuju tanku i krhku vlas, a dubinski hidriraju isušenu kosu su idealno rešenje za one koje žele negu i styling u jednom! Dakle: izaberite preparat iz naše ponude i krenite u raspretljavanje zamršene kose i videćete kako je sve nakon toga lako rešiti i raščivijati.

Napiši komentar