Resetuj filtere
Filter cene
Filter Brenda
Matrix oznaka farbe
Revlon oznaka farbe
Alfaparf Yellow
SELECTIVE oznaka farbi
JOICO LumiShine oznaka frabi
JOICO LumiShine Demi Liquid
JOICO LumiShine Youth Lock
volume
Matrix Color Sync oznake
JOICO Tint Shot Root
JOICO Blonde Life Hyper High Lift Color
JOICO Blonde Life toners
Fanola No Yellow
Revlonissimo Super Blondes
Revlonissimo High Coverage
Revlonissimo Pure Color
Revlonissimo Chromatics
Revlonissimo INTENSE
JOICO Vero K-PAK Color
Nutri Color
Pure Diamond
Revlon Pro You The Color Maker
Matrix Extra Blonde

Farbe za kosu

Farbe za kosu

Zašto su profesionalne farbe za kosu u prednosti nad komercijalnim?

Statistika evropskih zemalja govori da kosu farba čak 65% žena. Lepa i sjajna kosa, bez oštećenja sa neverovatnom bojom, koja se može dobiti isključivo farbanjem, nije mit! Mnoge dame će reći: „Eh puste želje, farbanjem se kosa svakako uništi“.

Ukoliko napravite pravi izbor farbe za kosu, ta želja će vam se i ostvariti. Iako smo bombardovani reklamama o fantastičnim farbama za kosu koje će sve oko nas da ostave bez daha, dame koje se farbaju (naročito kod frizera) itekako umeju da razlikuju profesionalnu od tzv. „dragstorske“ farbe. Ali i običan posmatrač može da pretpostavi da li je se neko farbao običnom (komercijalnom) farbom ili kvalitetnom profesionalnom...

Profesionalne VS „dragstorske“ farbe za kosu

Razlika je najpre primetna u kvalitetu komponenti koje se nalaze u sastavu farbi za kosu. Jeftine komercijalne farbe za kosu sadrže jeftine komponente, koje često znaju da budu agresivne po kosu i kožu glave. Neke od tih supstanci se čak nalaze i na raznim listama kancerogenih materija prisutnih u kozmetici.

Da bi nadomestili kvalitet, proizvođači ovih komercijalnih farbi za kosu se posvećuju marketingu. Tako možete zapaziti da komercijalne farbe za kosu neretko reklamiraju velike svetske zvezde, koje ih svakako ne koriste za svoju kosu. Osim bezbednosti pojedinih komponenti komercijalne farbe za kosu imaju slabe pigmente, koji vrlo često nisu dugotrajno održivi.

Boja kose koja se dobija farbanjem dragstorskim farbama se često znatno razlikuje od one navedene u katalogu. Za razliku od njih profesionalne farbe za kosu imaju skuplje i pažljivo odabrane komponente koje daleko manje iritiraju kožu glave. Palete boja koje nude profesionalne farbe za kosu su daleko bogatije i pažljivije dizajnirane. Ove farbe za kosu su permanentnije, slabo se ispiraju i odlično pokrivaju sede vlasi.

Da bi boje na kosi dugo izgledale dobro, farbe sadrže dosta aktivnih sastojaka koje hrane i neguju kosu. Često su tu prirodna ulja jojobe, argana i ekstrakti lekovitog bilja. Prodaju se odvojeno od hidrogena i drugih sredstava za farbanje kose. Pakovanja profesionalnih farbi za kosu su uglavnom od 100ml i traju duže od komercijalnih.

Oznake na farbama su pažljivo određene i omogućavaju lako snalaženje onima koji su upućeni. Prvi broj na oznaci predstavlja nijansu, dok se iza tačke ili crte nalazi brojčana oznaka odsjaja. Tako na primer odsjaj može biti prirodan (0), pepeljast (1), violet (2), zlatan (3), bakarni (4), crven (5), mahagoni (6)... itd. Proizvođači profesionalnih farbi za kosu imaju i svoje hidrogene, one već poznate od 6%, 9% i 12%, ali i one finije za toniranje boje od 3%.

Tu su još i fini blanševi, skidači farbe za kosu i posvetljivači.

Izaberite pravu farbu

Profesionalnih farbi za kosu na našem tržištu ima dosta, ali neke se posebno izdvajaju svojim kvalitetom. Navešćemo neke koje su pobrale najviše simpatija frizera i amatera u farbanju.

To su: Alfaparf Revolution direktne farbe za kosu, Alter Ego Pure Diamond i Alter Ego Techno Fruit Color, zatim Dikson Color Anniversary 2 in1 (revolucionarno, farba za kosu i pakovanje), Dikson Color Extra Coverage (za potpuno prekrivanje sedih vlasi sa makadamijinim hladno ceđenim uljem), Dikson Color Extra Premium (sa biljnim ekstraktima) koje pružaju izbor od čak 91 nijanse, kao i Diksonova serija Taal sa polutrajnim bojama.

Farbe za kosu popularne medju frizerima

Među frizerima je posebno popularan brend Matriks sa svojim linijama: Matrix So Color BeautyExtra Blonde, Matrix So Color Extra Coverage i Matrix So Color Beauty Permanent. Na našem tržištu je odlično prihvaćen i Revlon sa svojim serijama: Revlon Nutri Color Creme i Revlonissmo NMT. Brend Selective se predstavio odličnom linijom Selective Profesional Evo Glitch sa Ceramidom 1,3 i 6, koji obnavlja ispucale veze u kosi.

Farbe koje najbolje pokrivaju sede

Tu je i Selective Profesional Oligomineral koja savršeno prekriva sede vlasi čineći kosu svilenkastom i mekom uz pomoć odabranih minerala. Profesionalne farbe za kosu se ne kupuju u parfimerijama i drogerijama, koje postoje na svakom koraku, već u specijalizovanim radnjama za frizersku opremu.

Od skoro je profesionalne farbe za kosu moguće naručiti putem sajta prodajakozmetike.rs i one vam stižu u najkraćem roku na kućnu adresu. 1. страница од 2Zašto su profesionalne farbe za kosu u prednosti nad komercijalnim? Statistika evropskih zemalja govori da kosu farba čak 65% žena.

Lepa i sjajna kosa, bez oštećenja sa neverovatnom bojom, koja se može dobiti isključivo farbanjem, nije mit! Mnoge dame će reći: „Eh puste želje, farbanjem se kosa svakako uništi“. Ukoliko napravite pravi izbor farbe za kosu, ta želja će vam se i ostvariti. Iako smo bombardovani reklamama o fantastičnim farbama za kosu koje će sve oko nas da ostave bez daha, dame koje se farbaju (naročito kod frizera) itekako umeju da razlikuju profesionalnu od tzv. „dragstorske“ farbe.

Ali i običan posmatrač može da pretpostavi da li je se neko farbao običnom (komercijalnom) farbom ili kvalitetnom profesionalnom. Profesionalne VS „dragstorske“ farbe za kosu Razlika je najpre primetna u kvalitetu komponenti koje se nalaze u sastavu farbi za kosu. Jeftine komercijalne farbe za kosu sadrže jeftine komponente, koje često znaju da budu agresivne po kosu i kožu glave.

Neke od tih supstanci se čak nalaze i na raznim listama kancerogenih materija prisutnih u kozmetici. Da bi nadomestili kvalitet, proizvođači ovih komercijalnih farbi za kosu se posvećuju marketingu. Tako možete zapaziti da komercijalne farbe za kosu neretko reklamiraju velike svetske zvezde, koje ih svakako ne koriste za svoju kosu.

Osim bezbednosti pojedinih komponenti komercijalne farbe za kosu imaju slabe pigmente, koji vrlo često nisu dugotrajno održivi. Boja kose koja se dobija farbanjem dragstorskim farbama se često znatno razlikuje od one navedene u katalogu. Za razliku od njih profesionalne farbe za kosu imaju skuplje i pažljivo odabrane komponente koje daleko manje iritiraju kožu glave.

Palete boja kod profesionalnih farbi za kosu

Palete boja koje nude profesionalne farbe za kosu su daleko bogatije i pažljivije dizajnirane. Ove farbe za kosu su permanentnije, slabo se ispiraju i odlično pokrivaju sede vlasi. Da bi boje na kosi dugo izgledale dobro, farbe sadrže dosta aktivnih sastojaka koje hrane i neguju kosu. Često su tu prirodna ulja jojobe, argana i ekstrakti lekovitog bilja.

Prodaju se odvojeno od hidrogena i drugih sredstava za farbanje kose. Pakovanja profesionalnih farbi za kosu su uglavnom od 100ml i traju duže od komercijalnih. Oznake na farbama su pažljivo određene i omogućavaju lako snalaženje onima koji su upućeni. Prvi broj na oznaci predstavlja nijansu, dok se iza tačke ili crte nalazi brojčana oznaka odsjaja.

Tako na primer odsjaj može biti prirodan (0), pepeljast (1), violet (2), zlatan (3), bakarni (4), crven (5), mahagoni (6)... itd. Proizvođači profesionalnih farbi za kosu imaju i svoje hidrogene, one već poznate od 6%, 9% i 12%, ali i one finije za toniranje boje od 3%. Tu su još i fini blanševi, skidači farbe za kosu i posvetljivači.

Izaberite pravu farbu Profesionalnih farbi za kosu na našem tržištu ima dosta, ali neke se posebno izdvajaju svojim kvalitetom. Navešćemo neke koje su pobrale najviše simpatija frizera i amatera u farbanju.

To su: Alfaparf Revolution direktne farbe za kosu, Alter Ego Pure Diamond i Alter Ego Techno Fruit Color, zatim Dikson Color Anniversary 2 in1 (revolucionarno, farba za kosu i pakovanje), Dikson Color Extra Coverage (za potpuno prekrivanje sedih vlasi sa makadamijinim hladno ceđenim uljem), Dikson Color Extra Premium (sa biljnim ekstraktima) 2. страница од 2koje pružaju izbor od čak 91 nijanse, kao i Diksonova serija Taal sa polutrajnim bojama.

Među frizerima je posebno popularan brend Matriks sa svojim linijama: Matrix So Color BeautyExtra Blonde, Matrix So Color Extra Coverage i Matrix So Color Beauty Permanent. Na našem tržištu je odlično prihvaćen i Revlon sa svojim serijama: Revlon Nutri Color Creme i Revlonissmo NMT.

Brend Selective se predstavio odličnom linijom Selective Profesional Evo Glitch sa Ceramidom 1,3 i 6, koji obnavlja ispucale veze u kosi. Tu je i Selective Profesional Oligomineral koja savršeno prekriva sede vlasi čineći kosu svilenkastom i mekom uz pomoć odabranih minerala. Profesionalne farbe za kosu se ne kupuju u parfimerijama i drogerijama, koje postoje na svakom koraku, već u specijalizovanim radnjama za frizersku opremu.

Od skoro je profesionalne farbe za kosu moguće naručiti putem sajta prodaja kozmetike i one vam stižu u najkraćem roku na kućnu adresu. 

Prikaži:
Sortiraj po:
  Permanentna boja za kosu koja odlično porkiva sede! Ekskluzivna formula koja sadrži argano..
750,00 RSD Bez PDV-a: 625,00 RSD
Na osnovu 24 ocena.
Alter Ego Pure Diamond Lift HL boja za kosu je krema za intenzivno posvetljivanje kose, formulisan..
1.100,00 RSD Bez PDV-a: 916,00 RSD
Na osnovu 2 ocena.
  Nova trajno oksidaciona boja za kosu sa visokim kozmetičkim dejstvom obogaćena garsi..
940,00 RSD Bez PDV-a: 783,00 RSD
Na osnovu 7 ocena.
  ColorpHlex je revolucionarni proizvod za zaštitu i obnovu kose prilikom hemijskih tretmana..
9.270,00 RSD Bez PDV-a: 7.725,00 RSD
  Fanola No Yellow boje predstavljaju novu profesionalnu liniju ekskluzivnih tehničkih proiz..
880,00 RSD Bez PDV-a: 733,00 RSD
Na osnovu 24 ocena.
  Joico Blonde Life Hiper High Lift Creme boja postiže podizanje boje i do 5 nivoa bez izbel..
1.800,00 RSD Bez PDV-a: 1.500,00 RSD
Na osnovu 1 ocena.
  JOICO Blonde Life Quick Tone - Creme Toners brz i moćan način da stavite pečat na ug..
1.990,00 RSD Bez PDV-a: 1.658,00 RSD
Na osnovu 1 ocena.
  Trajna boja i polutrajna tečna boja u jednostavnoj razmeri 1:1, sa nežnom formulom JOICO L..
2.790,00 RSD Bez PDV-a: 2.325,00 RSD
Na osnovu 2 ocena.
  NOVE Joico LumiShine polu-permanentne boje obnavljaju strukturu kose iznutra zah..
1.990,00 RSD Bez PDV-a: 1.658,00 RSD
Na osnovu 2 ocena.
  NOVE JOICO LumiShine Permanent Creme boje obnavljaju strukturu kose iznutra zahvaljuj..
1.790,00 RSD Bez PDV-a: 1.491,00 RSD
Na osnovu 2 ocena.
  Lumishine YouthLock permanentna boja za sedu kosu ima dvadeset blistvih nijansi koje 100% ..
1.980,00 RSD Bez PDV-a: 1.650,00 RSD
  JOICO Tint Shot Root Concealer je proizvod za trenutno prekrivanje izastka koji uspeš..
1.780,00 RSD Bez PDV-a: 1.483,00 RSD
  Joico Vero K-PAK linija boja ima sposobnost da dubinski obnovi, zaštiti i oboji vašu kosu ..
1.800,00 RSD Bez PDV-a: 1.500,00 RSD
Na osnovu 1 ocena.
  JOICO Vero K-PAK Developer je nežni kremasti hidrogen formulisan sa skualenom (hidrat..
2.300,00 RSD Bez PDV-a: 1.916,00 RSD
Na osnovu 2 ocena.
  JOICO Vero K-PAK VeroGlaze je kremasti hidrogen koji ne podiže nivo tona sa nisk..
2.300,00 RSD Bez PDV-a: 1.916,00 RSD
  Matrix Color Sync demi permanentna boja, najbolje je koristiti kako bi se uskladio, p..
1.850,00 RSD Bez PDV-a: 1.542,00 RSD
Na osnovu 7 ocena.