Najbolji Kérastase proizvodi

Napisao Bellissima Prodaja Kozmetike 30/09/2022 1 Komentar(a) Saveti,

Kérastase – TOP 10 proizvoda

Kérastase proizvodi za kosu nisu samo luksuzni. Oni su u vrhu i po naučnim tehnologijama koje koriste da bi ostvarili što bolje rezultate. Odabir prave nege je veoma važan korak na putu do lepe i zdrave kose, pa u Kérastase ponudi ima više od 15 linija za različite tipove kose.

Kako su se neki proizvodi istakli svojom delotvornošču rešili smo da vam predstavimo TOP 10 Kérastase proizvoda za negu kose. Na osnovu namene za koju se koriste bez problema ih možemo podeliti u dve grupe:

  • Kérastase za hidrataciju kose
  • Kérastase za jačanje kose

Kérastase za hidrataciju kose

Često pranje kose, jaki, a nekvalitetni šamponi, aparati za stilizovanje, hemijski tretmani, ali i morska so i hlor iz bazena ostavljaju posledice na kosi. Postaje isušena, a samim tim se i lako lomi. U Bellissima Shop-u možete naći brojne preparate za hidrataciju kose, ali Kérastase u svojoj ponudi ima odlične proizvode.

 

1)    Kérastase Chroma Absolu hidrirajuća kupka

Nega kose počinje temeljnim pranjem. Zbog toga preporučujemo Kérastase Chroma Absolu hidrirajuću kupku. Najbolje deluje na osetljivoj i oštećenoj bojenoj kosi. Specifična je po tome što pruža intenzivnu hidrataciju, dok je i posle šest nedelja očuvano i od 92% intenziteta boje.

 

2)    Kérastase Blond Absolu Cicaextreme ulje

 

Za posvetljenu blond kosu Kérastase Blond Absolu Cicaextreme ulje je odličan izbor. Kosa postaje i do 91% jača, dva puta sjajnija, kutikula joj je zaglađena, a količina ispucalih krajeva vidno smanjena.

 

3 i 4) Kérastase Nutritive MASQUINTENSE maska i Kérastase Nutritive Night Serum

 

Koliko je koncentrovana, obnavljajuća Kérastase Nutritive MASQUINTENSE maska fenomenalan izvor hidratacije za tanku kosu, tako je i Kérastase Nutritive Night Serum odličan za kovrdžavu kosu, kojoj pruža i do 72 sata hidratacije.

MASQUINTENSE maska održava tanku kosu sjajnom, mekom i zaglađenom, dok Nutritive Night Serum omogućava lakše raščešljavanje kose, definiše lokne i štiti ih lomljenja.

5) Kérastase Nutritive Thermique krema

 

Peti, ali ne i manje delotvoran, Kérastase proizvod za hidrataciju kose je Kérastase Nutritive Thermique krema. U pitanju je intenzivna hranljiva krema za zaštitu od toplote za normalnu do suvu kosu. Za istu namenu, sa zaštitom kose do 230°C, odlično se pokazalo i već pomenuto Cicaextreme ulje.

 

Kérastase za jačanje kose

 

Slaba kosa lako puca, čini se da i ne raste, a često i opada. Potrebna joj je nega koja će delovati ciljano i efikasno – koja će je ojačati. Ovih 5 Kérastase preparata su se sjajno pokazali kada je u pitanju jačanje kose.

 

6) Kérastase Resistance Extentioniste serum

 

Većina problema na kosi počinje s problemima na skalpu i u korenu kose, pa tako i kada je reč o oslabljenoj kosi kojoj je potrebno jačanje. Zato je Kérastase Resistance Extentioniste serum idealan prvi preparat za tu vrstu nege. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno i ne ispira se.

 

7) Kérastase Resistance Force Architect kupka

 

Osim što odlično pere kosu, Kérastase Resistance Force Architect kupka, obnavlja i ojačava vlasi i štiti ih od lomljenja. Kosa postaje sjajnija, mekanija i zaglađenija.

 

8) Kérastase Resistance Therapiste maska

 

Ako vam je kosa veoma oštećena, a samim tim joj je potrebna obnova i jačanje vlasi da se ne bi dalje lomile, onda je Kérastase Resistance Therapiste maska zaista dobar izbor. Jedinstvena kremasta tekstura ove maske obavija vlasi i njihovu strukturu, pa kosa postaje revitalizovana, meka i zaglađena.

 

9) Kérastase Resistance Thermique krema

 

Nakon šamponiranja i maske, kosu pre stilizovanja treba zaštititi. Kérastase Resistance Thermique krema je štiti od toplote do 180°C i čini feniranje lakšim. Daje osećaj jačine oštećenoj, lomljivoj kosi.

 

10) Kérastase Elixir Ultime ulje

 

Kada poželite instant efekat na kosi isprobajte univerzalno ulje za sve tipove kose - Kérastase Elixir Ultime. Namenjeno je za beživotnu kosu kojoj je potreban sjaj, a s obzirom na benefite koje nosi sa sobom, ne treba da čudi što je ušlo u naš izbor TOP 10 Kérastase proizvoda.

 

Kérastase i Bellissima Hair Spa

 

Sve Kérastase proizvode možete kupiti preko našeg web shop-a, putem naših stranica na Facebook-u ili Instagramu i u Novom Sadu u Bellissima Shop-u u Njegoševoj 15, kao i u Bellissima Hair Spa u Svetozara Miletića 42.

Naša apsolutna preporuka je da Kérastase isprobate u Bellissima Hair Spa salonu. Stručni tim će na osnovu pregleda kose ustanoviti koji vam tretman (ili kombinacija tretmana) najviše odgovara, a koje preparate da koristite kod kuće. Na taj način će i delotvornost Kérastase proizvoda biti najbolja.

Tako, na primer imamo Kérastase Nutritive tretman, idealan za lomljivu suvu kosu, dok Kérastase Force Arcitecte tretman primenjujemo za jačanje oštećene kose, sa ispucalim krajevima, čiji je stepen oštećenja jasno vidljiv.

1 Komentar(a)

Lejla:
05/10/2022, 09:06:31 AM, lertal.rs
Odgovori

Mnoge sa ove liste nisam isprobala, a bas sam trazila neke zamene za trenutne proizvode

Napiši komentar