NAJNOVIJI TREND - PIKSELI U KOSI

12/02/2015 0 Komentar(a) Saveti,Informacije,

 

Ombre će zauvek imati svoje verne obožavatelje ali veliki broj ljudi sad već očekuje neku novinu. I dalje ne želite da idete dalje od dve nijanse na kosi? Pa sudeći po brojnim svetskim sajtovima i blogovima najnoviji trend koji munjevito osvaja salone širom sveta, spaja tehnologiju i kreativnost. Pozdravite Pikselizovanu kosu. 


U doba kada se slavi hiper napredna tehnologija, prioritet se stavlja na aplikacije, a fotografije se šalju sa ekrana na ekran, opravdano je imamti frizuru koja ispoljava našu sklonost prema svemu što je digitalno. U pitanju je upravo tehnika kako joj i samo ime kaže, bojenje kose po sekcijama tako da izgledaju kao pikseli na ekranu. Najbolje od svega je što Vam ova, u prekidima i specijalnim blok sekcijama tehnika, pruža neograničene mogućnosti kad su kombinacije boja u pitanju. Ideja je nastala u Španiji, u Madridu, od strane tri vrlo kreativna frizera, u salonu X presion za potrebe Revlon-ove beauty kampanje Neon colors. Navodno razvoj same tehnike je trajao mesecima. Svetski časopisi je opisuju kao inovatini proces bojenja kojim se postiže nova hromatska dimenzija boje i pikselizovan efekat u kosi. Ovaj stil je toliko jedinstven da nije iznenađujuće što ceo svet bruji o njemu.


Dok neki obožavaju ovu neviđenu tehniku, pitamo se kako će biti prihvaćena kod nas. Da li će se devojke pitati šta će da se radi kad kosa počne da raste, a pikseli u kosi da dobijaju čudnu formu? Da li će kosa da izgleda kao loše postavljene ekstenzije ili je možda frizer bio pijan dok je nanosio boju? Verujemo da će izazvati oprečna mišljenja ali tim bolje.


Mali savet za one koji se dvoume: Kosa uvek poraste!

 

 

Srdačan pozdrav,

S.

Napiši komentar