NEUKROTIVA KOSA - KAKO JE SMIRITI?

01/02/2019 0 Komentar(a) Saveti,L`Oreal Professionnel,

Sigurni smo da ste se već susreli sa razletanjem i neželjenim kovrdžanjem kose pod uticajem vlage u ovim hladnim, zimskim danima kada je kosa sklona naelektrisanju i neposlušnosti i verujemo da Vam to kvari raspoloženje jer doprinosi neurednom i nepoželjnom stylingu.

Rešenje za neposlušnu i naigled neukrotivu kosu krije se u L`Oreal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited liniji koja je specijalno osmišljena za kosu sklonu razletanju i nepoželjnom kovrdžanju pod uticajem vlage. Naime, Serie Expert je kompletan sistem za negu kose koji tretira molekularnu strukturu vlasi od unutrašnjosti do spoljašnjosti dlake obezbeđujući pritom visoke rezultate u oblasti nege kose sa ekskluzivnim režimom kućne nege kao u salonskim uslovima. Napredna tehnologija omogućava da se targetiraju određeni delovi kose kako bi se obezbedili dugoročni rezultati. Sa širokom paletom proizvoda za svaki tip kose, Serie Expert pruža negujući zaštitu neophodnu da bi se postigao izgled lepe, negovane i zdrave kose, a Liss Unlimited kolekcija je namenjena vlasnicama tanke i svilene do suve i kovrdžave  kose sklone frizz efektu.

 

Dakle, pomenuta Liss Unlimited kolekcija sadrži sledeće proizvode bogate uljima koja će nahraniti, hidrirati i regenerisati Vašu kosu, a uz to će postati Vaši saveznici u želji da savladate neobuzdanu kosu sklonu frizz efektu. Pomenuta linija sadrži čak 6 različitih proizvoda za negu i stilizovanje kose, a oni su:

 

  1. L`Oreal Professionnel SE Liss Unlimited šampon za negu i smirivanje neukrotive i neposlušne kose u svom bogatom sastavu krije keratinoil kompleks koji omekšava, hrani i poboljšava teksturu vlakna kose, a pogodan je za pripadnice tanke i svilene kose, ali i kovrdžave i suve jer će dlaka redovnom upotrebom postati jača, otpornija i lakša za oblikovanje.
  2. L`Oreal Professionnel SE Liss Unlimited regenerator za negu neukrotive i neposlušne kose oduševiće Vas rezultatima koje daje! Pomenuti regenerator obnavlja i zaglađuje buntovnu kosu i omogućava Vam da imate potpunu kontrolu nad njom. Uz pomoć ovog regeneratora imaćete i do 4 dana zagladjenu kosu koja se neće razletati, a keratin kompleks koji je u njegovom sastavu će ojačati tanku i svilenu dlaku i uticati na to da postane otporna na negativne uticaje i bude zdrava.
  3. L`Oreal Professionnel SE Liss Unlimited maska za negu neukrotive i neposlušne kose će Vas oduševiti efektom! Koristi se na uobičajen način, a uz nju možete da koristiti i neki od shootera koji pripadaju L`Oreal Professionnel Serie Expert liniji.
  4. L`Oréal Professionnel SE Shoots Liss Unlimited dodatak za disciplinovanu kosu će Vam omogućiti da imate potpunu kontrolu nad istom, a posebna pogodnost je u tome što ovaj shooter možete da koristite u kombinaciji sa bilo kojom od maski iz  L`Oreal Professionnel Serie Expert linije kako biste objedinili potrebe i pružili svojoj kosi kompletnu negu – bila ona suva, oštećena, tanka i lomljiva ili kovrdžava, a sklona frizz efektu.
  5. L`Oreal Professionnel SE Liss Unlimited krema za negu, styling i zaštitu od toplote neposlušne i neukrotive kose je jedinstveni tretman koji se koristi prilikom njenog sušenja i omogućava Vam da ona bude svilenkasto meka i sjajna, a u isto vreme i zaštićena od negativnog uticaja toplotnih aparata za stilizovanje kose. Osim navedenog, ova krema ima i anti frizz efekat što znači da neće biti neželjenog razletanja kose i njenog kovrdžanja pod uticajem vlage. Jedinstvena formula sa keratinom će negovati, obnoviti i osnažiti Vašu dlaku, a redovnom upotrebom Vaša kosa postaće laka za oblikovanje, sjajna i zdrava!
  6. L`Oreal Professionnel SE Liss Unlimited dupli serum namenjen je smirivanju neukrotive i neposlušne kose. Nanosi se na celu dužinu kose, zagladjuje je i ona postaje meka na dodir, ali i sjajna na izgled. Ovim proizvodom obezbedićete sebi i do 4 zagladjena i smirena dana što znači da će Vaša kosa bili lepa i da se Vaša kosa neće razleteti. Njegova čudotvorna formula koja sadrži pro-keratin čini ovaj serum idealnim za sve tipove kose, a najbolje rezultate ćete postići ukoliko ovaj serum kombinujete sa ostalim proizvodima iz istoimene linije za negu i kontrolu neposlušne kose.

 

Vaša buntovna kosa može biti savladana i pripitomljena uz pomoć čudotvornih preparata iz L`Oreala – na Vama je samo da napravite nekoliko klikova na našem sajtu, PORUČITE OVE PROIZVODE, krenete u akciju disciplinovanja neposlušne kose sklone frizz efektu i uživate u rezultatima koje ćete dobiti već nakon prve upotrebe!

Napiši komentar