NOVI TOTAL RESULTS

Napisao sladja 11/11/2015 0 Komentar(a) Matrix,Informacije,

 

 

Još od osnivanja 1980. Matrix je fokusiran da sve što pruža svojim klijentima bude profesionalno. Iz te vizije dolazi nova obnovljena linija TOTAL RESULTS, koja ti pruža poverenje u kreiranju brze i jednostavne usluge po prihvatljivoj ceni.

 

Kroz 30 godina partnerstva sa najboljim frizerima u industriji, Matrix brend permanentno radi na poboljšanju materijala za rad. Sa novom Total results linijom i Miracles proizvodima koji se lako upotrebljavaju omogućeno Vam je da podignete svoju kreativnost na viši nivo.

 

Novi Total results nisu samo lepa nova pakovanja, to su naučno dokazane formule, bazirane na nauci i formulisane od strane najboljih stručnjaka.

Trenutno je na tržište Srbije lansirano 5 potpuno novih linija u okviru Total results kolekcije preparata:

 1. High Amplify – povećajte svoj volumen! Spremite se da napumpate svoj volumen sa preparatima bez silikona sa proteinima koji pomažu u pojačavanju strukture tanke kose.
   
 2. Curl Please – neka Vaše kovrdže odskoče! Definišite svoje kovrdže uz pomoć ulja jojobe. Za postizanje hidriranih živahnih talasa i kovrdži obavezno se opredelite za ovu liniju.
   
 3. Mega Sleek – savršena zaglađenost! Shea puter pomaže u kontroli nestašne i neposlušne kose.
   
 4. So Long Damage – neka kosa raste jaka! Sprečite lomljenje i obnovite svoju kosu uz pomoć ceramida.
   
 5. Color Obsessed – vibranta i intenzivna boja duže! Zaštitite svoju kosu od spoljašnjih agresora i zaštiti boju čak do 32 pranja.
   

Pored šampona i regeneratora očekuju Vas lepa iznenađenja u novim leave in preparatima. Oni su namenjeni da Vam obezbede dodatnu negu pored regeneratora ali i da Vam olakšaju styling kose. Te su tako dva dodatna preparata koja polako osvajaju svet, Miracle Creator i Miracle Extender preparati koje ćete morati da imate svaki dan u svom neseseru ili čak u ručnoj torbi.

 

 

Srdačan pozdrav,

S.

 

 

 

 

Napiši komentar