BELLISSIMA SHOP
Korpa

Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment 370ml

Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment 370ml - Kovrdžava kosa
PITAJTE ZA CENU
Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment 370ml

Profesionalni tretman namenjen za salone za ojačavanje i regeneraciju kose, koji kosu čisti dubinski do korteksa i uklanja nečistoće koje mogu prouzrokovati oštećenja. Formulisano da zadrži potrebnu vlažnost kose, bez stanjivanja vlasi.

Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment je revolucionarno rešenje za dubinsko čišćenje koje je upravo lansirano u salonima. Ovaj tretman je tu kada je vaša kosa preopterećena naslagama koje zahtevaju profesionalnu negu ili kao deo rutine za zdravu kosu. Dubinski depoziti u koreksu kose mogu sprečiti postizanje željenih rezultata boje, ali i uticati na način na koji proizvodi poput OLAPLEX-a prodiru kroz vašu kosu stvarajući barijeru. Ova barijera vodi do oštećenja i kose bez sjaja, bez obzira na proizvode koji se koriste za njeno poboljšanje ili obnovu.

Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment uklanja štetne čestice bez oštećenja kose. Njegov potentni vitamin C čisti skalp i pruža antioksidativnu zaštitu od zagađenja i štete od slobodnih radikala. Omogućava bolju penetraciju i efikasnost svih hemijskih tretmana. Promoviše vibrantnu boju i konzistentne rezultate posvetljivanja. Vraća prirodan sjaj, mekoću i upravljivost kose. Klinički je dokazano da uklanja 98% naslaga sa jednom upotrebom.

Ovaj tretman je idealan za svakoga ko živi u području sa tvrdom vodom i bunarskom vodom ili ko ima umerene do velike naslage koje bi mogle kompromitovati rezultate tretmana. Olaplex profesionalni tretman uklanja širok spektar teških metala, minerala, hlora, zagađenja i obezbojenih naslaga bakra i kalcijuma kako bi se stvorilo čisto platno za optimalne rezultate svih hemijskih usluga.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Napomena: Ovaj proizvod je namenjen samo za profesionalnu upotrebu.

Ključne karakteristike:

 1. Tretman koji ne peni i ne meša se
 2. Uklanja štetne čestice bez oštećenja kose
 3. Čisti kožu glave i pruža antioksidativnu zaštitu od zagađenja i oštećenja slobodnih radikala.
 4. Omogućava bolji prodor i efikasnost svih hemijskih usluga.
 5. Promoviše živu boju i konzistentne rezultate osvetljavanja
 6. Vraća prirodni sjaj, mekoću i upravljivost
 7. 30 - 40 aplikacija po bočici

Njegov dolazak na tržište se mnogo očekuje od profesionalnih frizera, omogućavajući im da naprave najčistiji mogući osnovni sloj pre nego što započnu bilo kakve hemijske usluge.

Šta izdvaja ovaj tretman širokog spektra?

Evo samo nekoliko razlika koje dodatno objašnjavaju zašto vam je potrebna bočica (ili više) OLAPLEX tretmana za helatiranje širokog spektra u vašem salonu danas.

 • Bez mešanja znači da nema izgubljenog vremena za pripremu ili čak izgubljenog proizvoda. Ovo osigurava da postignete dosledne, pouzdane rezultate iz svake pojedinačne aplikacije.
 • Prosečno vreme obrade je oko 15-30 minuta, što je daleko manje od ostalih helatora na tržištu.
 • Za korišćenje ovog tretmana nije potrebna toplota. Međutim, toplota će ubrzati i intenzivirati helaciju, pa se može koristiti po nahođenju stilista.
 • Patentirana OLAPLEX Bond Building tehnologija podržava jake veze tokom procesa helacije.

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi.
Zemlja porekla: Santa Barabara, California, USA.
Proizvođač: Olaplex LLC, USA.
Uvoznik za Srbiju: VSD Trade d.o.o. , Beograd.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima ('Sl.glasnik RS', br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening - PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Proizvodi koji su samo za salone

Ukoliko želite da poručite ovaj proizvod možete nam pisati na naš mail, klikom na opciju - Pitaj za cenu.

 • Lager: Dostupno
 • Nagradni poeni: Kupovinom osvajate 0 poena
 • Šifra proizvoda: 9565
Kupovina: 0
Pregleda: 4954
0 RSD
Cena bez PDV-a: 0 RSD