OLAPLEX No.4 I No.5, ŠTA, KAKO I ZAŠTO?

29/01/2019 0 Komentar(a) Saveti,Informacije,

Ukoliko farbate svoju kosu, bilo kući ili u salonu, 100% znate i probali ste jedan magični preparat koji je osvojio svet za tren oka, Olaplek No.3, ne sumnjamo da ste u tom slučaju ispratili i da je lansiran No.4 i No.5. 


Tu smo da vam rešimo sve nedoumice oko toga šta je ustvari to, o čemu se radi, kako se koristi i da li su baš vašoj kosi potrebni ovi preparati.


No.4 i No.5 preparati su formulisani sa patentiranom Olaplex tehnologijom za obnavljanje, regeneraciju i hidrataciju kose bez opterećivanja kose. Kao i ostatak Olaplex porodice tako i ovaj šampon i regenerator su potpuno netoksični, bez sulfata i bez parabena, bez glutena, veganski i bezbedni za boju. Za najbolji i idealan rezultat naravno kombinujte kući Olaplex 3, 4 i 5!


Olaplex No.4 je Bond Maintenance™ šampon koji obnavlja veze dok dubinski čisti sve tipove kose. Intenzivno hidrira, osnažava i jača kosu svakim pranjem.  
Olaplex No.5 je Bond Maintenance™ kondicioner koji obnavlja, popravlja i hidrira bez dodavanja dodatnog tereta i opterećivanja vlasi. Eliminiše oštećene krajeve za snažnu, zdravu i sjajnu kosu.


Dodatni bonus kad je u pitanju ovaj brend, u ovom ekološki svesnom 21.veku, je taj da su bočice Olaplex-a napravljene od recikliranih plastičnih flaša sakupljenih iz okeana, a svi sastojci imaju visoke standarde održavanja okoline. 


Kako se koriste preparati?
Prvo, operite kosu sa Olaplex No.4 šamponom,  on dubinski prodire u vlas da bi kosi obezbedio snagu, negu i poboljšao integritet vlasi dok suzbija prekomerno oštećenje sa kombinacijom prirodnih sastojaka i jedinstvene hemije. Nakon toga nanesite regenerator od korena do kraja u većoj količini, ostavite da deluje 3 minuta i isperite.   

Napiši komentar