OROFLUIDO ASIA

Napisao sladja 23/07/2015 0 Komentar(a) Revlon,Informacije,

 

Azija i daleki istok, bogati dragocenim začinima i retkim sastojcima, oduvek su fascinirali svojom misterioznošću i egzotičnošću.

 

Japansko carstvo ostalo je zatvoreno vekovima i ulazak spolja bio je zabranjen ali su se glasine širile širom sveta. Pričalo se o primamljivoj zemlji izobilja, magičnom mestu gde žene imaju savšenu glatku kožu i kosu koja se preliva kao svila. Japanke su govorile da imaju tajne recepte koji ih čine tako lepim.

 

Pre deset vekova, tokom Hejen perioda u Japanu, žene su na imperatorovom dvoru nosile crne duge kose do poda, nalik na misteriozne svilene zavese.

 

U orijentalnoj kulturi vlada koncept da lepota nije samo fizička karakteristika. Ona se povezuje sa emocijama i bazira na duhovnosti i poštovanju tradicije.

 

Orofluido kreće na novo putovanje otkrivanja neke od Azijskih tajni lepote. 

 

Zen filozofija: stremi postizanju savršene harmonije i balansa između duše, uma i tela kroz jednostavnost, disciplinu i kontrolu. Zen filozofija ima korene u drevnim tradicijama ali je još i danas pristuna u japanskoj kulturi kroz Feng Shui, ceremoji ispijanja čaja i ikebane. Sve one streme ka postizanju savršene harmonije i balansa, potragu za unutrašnjom smirenošću radi postizanja superiorne lepote. Upravo je to bila inspiracija za Zen ritual Orofludio Asia: slavljenje rituala i trenutaka posvećenosti sebi.

 

Orofludio Asia ponovo otkriva esenciju drevnih tajni lepote, kombinujući u harmoničnom balansu strastvenu prirodu Tsubaki (ulja kamelije), izuzetnu snagu i fleksibilnost bambusa i negujuće odlike pirinčanog ulja. Nežna mešavina ove tri esencije iz Azije obogaćuje dnevni ritual nege kose. Pruža izuzetnu kontrolu sitnog kovrdžanja, fleksibilnost i zaglađuje kosu i ona postaje glatka na dodir. U pitanju je ritual lepote koji je namenjen svim vrstama suve, grube, ispucale i neposlušne kose koja je sklona sitnom kovrdžanju. Bogata i senzualna mešavina voća i belog cveća poput nežnog povetarca.

 

Tsubaki (camelia) ulje je ekstrakovano iz semena Kamelije Japonice koja raste na jugu Japana. Vekovima je bila negovana u Japanskoj kulturi i smatrana kao osnova savršena lepote. Dejstvo Tsubaki ulja:

 • Kontroliše sitno kovrdžanje
 • Čini kosu mekom i lakom za oblikovanje
 • Obnavlja oštećenu kosu
 • Pruža neverovatan sjaj.

 

Bambusovo drvo je poreklom iz južne Azije i to je jedno od najbrže rastućih biljaka u svetu. Ima izuzetnu snagu i gipkost zahvaljujući visokoj količini prirodnih silicijum dioksida koje sadrži. Dejstvo bambusa:

 • Poboljšava elastičnost
 • Potpomaže zadržavanje vlažnosti
 • Ima anti-oksidativno dejstvo
 • Ojačava vlakna kose.

 

Pirinčano ulje ojačava prirodnu lepotu kose i kože, zahvaljujući bogatstvu antioksidansa, osnovnim masnim kiselinama i vitaminima E I B. Žene sa dalekog istoka neguju svoju kosu na način što je peru i ispiraju pirinčanom vodom, a koristi se delimično i prilikom rituala čišćenja kose i kože. Dejstvo pirinčanog ulja:

 • Osvežava kosu bez sjaja
 • Sprečava pucanje krajeva
 • Čini kosu sjajnom
 • Ojačava i neguje kosu.

 

 

OČARAVAJUĆI VOĆNO CVETNI MIRIS

Privlačan miris koji kombinuje mirisni cvet kamelije sa uplivom slatkog voća.

Top note

Voće, crvene bobice, mandarina

Srednje note

Cvetne, kamelija, belo cveće

Donje note

Karamela, sandalovina, ćilibar.

 

 

Orofluido Azija specijalno formulisan za žene koje imaju suvu, grubu, krtu kosu sklonu kovdžanju naročito u vlažnim uslovima.

 

 

Šampon, kondicioner i maska; formula koja sadrži Panthenol, moćni sastojak koji omogućava zadržavanje vlažnosti, prodire u unutrašnjost dlake, hrani je i obnavlja, sprečava lomljenje kose i smanjuje ispucale krajeve. Sadrže takođe i hidralizovani kukuruzni skrob, koji kondicionira kosu, smanjuje kovrdžanje i disciplinuje kosu. 

 

Srdačan pozdrav,

S.

Napiši komentar