POTREBA ZA PROFESIONALNIM PREPARATIMA ZA KOSU, ZABLUDA ILI "MUST HAVE"?

28/10/2018 0 Komentar(a) Saveti,Informacije,

Unazad gledano poslednjih par godina vreme nam je donelo eru fokusa na sebe i sopstvene potrebe, na estetiku, na brigu o sebi na jednom većem i drugačijem nivou. S tim u vezi centri, saloni i klinike za lepotu i ulepšavanje postali su ozbiljan biznis. Devojke su upoznate sa svim tehnikama šminkanja, friziranja, zatezanja, podizanja i sl. Zahtevi su postali veći, tržište ozbiljnije i danas više nego ikad su žene, a i muškarci spremni pa poslušaju dobar savet na temu nege kose, kože, tela i u njega ulože. 

 

Gde se mi tu uklapamo? Ono što mi možemo da vam omogućimo je jedinstvenu posetu velikom broju salona odjednom, kako? Preko 30 brendova koji su deo našeg portala retko kad mogu da se nađu fizički u jednom salonu, ovako imate, pored svog omiljenog frizera i brenda sa kojim on radi, mogućnost da uz stručan savet probate i pregršt drugih profesionalnih svetski poznatih brendova sa kojima mi sarađujemo. 

 

Osnovna razlika između profesionalnog preparata i onog koji može da se kupi u lokalnoj prodavnici je koncentracija hranljivih sastojaka u bočici. Dovoljnu dozu vitamina i proteina ćete naći u svakom profesionalnom šamponu, maski, regeneratoru ili pak leave in preparatu, dok za drogerijske preparate to ne možemo da garantujemo.


Rezultati su vidljivi odmah, a dugoročni efekat je nemerljiv. I zato danas, kada je farbanje kose postalo obaveza, užitak i kada svaku naslovnicu lifestyle časopisa krasi neka lepotica sa predivnim pramenovima i tonovima smatramo da je profesionalni preparat apsolutni "must have" svake ženske torbe ili njenog kupatila.

 

S.

Napiši komentar