Prvi Hair Spa u Novom Sadu

01/11/2022 0 Komentar(a)

Prvi Hair Spa u Novom Sadu

Da li ste znali da je nedavno u Novom Sadu otvoren prvi Hair Spa? U pitanju je Bellissima Hair Spa & Shop, koji je ujedno i prava banja za vašu kosu. Jedinstven za svakog klijenta, u svom radu primenjuje isključivo personalizovane tretmane za negu kose.

Stručnjaci zaposleni u Bellissima Hair Spa, edukovani na svetskim frizerskim akademijama, kažu da se do savršene, personalizovane nege dolazi na osnovu pregleda kože glave. Ističu da većina problema sa kosom nastaje usled problema sa kožom glave, odnosno skalpa. Baš zato su tretmani protiv masnoće, peruti, opadanja kose ili za podsticaj rasta nove kose među najzastupljenijim tretmanima.

Hair Spa je prvi izbor i kada želite da dobijete profesionalnu uslugu u stilizovanju i kolorizaciji kose, bez oštećenja. U tom procesu postojeća oštećenja biće minimalizovana, a rezultati fantastični.

Kako do savršene kose?

Postulat Bellissima Hair Spa salona je personalizovana nega. Zato je pre svega potrebno da zakažete pregled kose i kože glave. Tek nakon detaljnog pregleda skalpa i stanja kose znaće se koji vam je hair spa tretman neophodan. Za različite probleme koriste se različiti tretmani, uz primenu najsavremenijih, premium, profesionalnih brendova za negu kose. Delotvornost njihovih preparata dokazana je kroz dugogodišnju inostranu i praksu kod nas.

Kada se na pregledu ustanovi kakva je nega neophodna, zakazuje se prvi tretman. Ponekad je potrebno kombinovati više različitih tretmana za različite probleme kose i skalpa, da bi se postigao pun efekat.

U Bellissima Hair Spa svi tretmani se dele na:

  • tretmane vlasišta
  • tretmane kose

Koliko će vam tretmana otprilike biti potrebno znaćete već nakon pregleda. Tada će biti dogovoreno i koji će se preparati primenjivati i zbog čega, kao i da li će se koristiti jedan tip tretmana ili njihova kombinacija. Pregled zakažite pozivom broja 0659007033 ili nam pišite u DM na Instagramu.

Ovo su samo neki od tretmana koji se uspešno sprovode u Bellissima Hair Spa salonu.

 

Tretmani protiv peruti, svraba, suvog temena i opadanja kose

Svrab, perut i suvo teme neprijatni su simptomi bolesnog vlasišta sa kojima se susreću i muškarci i žene. Oni dalje vode do drugih problema sa kosom.

Umirujuća terapija posebno formulisana za suvi ljuskavi scalp i trajni svrab pronađena je u Tecna Herbal Care tretmanu. Odličan je jer vraća optimalne uslove za zdrav rast kose i garantuje dugotrajno anti-gljivično delovanje. Bori se sa upornim svrabom skalpa, pomaže da kosa postane zdrava, sjajna i da se lako rašćešljava.

Protiv opadanja kose odlično se pokazao tretman uz primenu Kérastase Genesis preparata. Kombinacijom matičnih ćelija runolista i korena đumbira smanjuje i do 97% opadanja kose.

Obnova tanke kose uz Tecna Biotransformer

Ovaj specifični tretman čini kosu odmah zdravom i sjajnom, trenutno mekšom i punijom, poboljšava gustinu i eliminiše kovrdžanje. U pitanju je organski proizvod brenda Tecna koji transformiše vašu vas iznutra, jača koren i kutikulu dlake.

Tretmani za suvu kosu

Odgovarajuća Tecna linija se odlično pokazala i u nezi suve kose. U pitanju je Hydracore sofisticirana linija, koja sadrži najveću koncentraciju apsolutno inovativnih i visoko efikasnih aktivnih sastojaka. Posebno se preporučuje za kosu koja je izgubila svoju prirodnu mekoću usled hemijskih, termičkih, klimatskih i genetskih faktora.

Izuzetno suvoj, beživotnoj i kosi bez sjaja potreban je Kerastase Elixir Ultime tretman. Liniju proizvoda ovog tretmana, čine različite vrste ulja u zavisnosti od toga da li je vaša kosa tanka pa suva ili je isušena bojenjem.

 

Nega i obnova farbane kose

Plava, blajhana kosa je često i najoštećenija. Rešenje ‎Kérastase Blond Absolu, posebno kreiran za blond nijanse. To je veoma intezivan tretman, koji zahvaljujući hijaluronskoj kiselini obnavlja i štiti kosu. Zatvara kutikulu vlasi i jača ih, ujedno pružajući efekat negovane, na izgled zdrave kose.

Duga i kovrdžava kosa – keratinska nega

Za ispravljanje kose koristi se Tecna K- Factor tretman. Nakon njega duga i kovrdžava kosa dugo zadržavaju oblik. Isti tretman odličan je i za keratinsku negu kose jer ‎zahvaljujući delovanju biljnog keratina poboljšava kvalitet tretirane i oštećene kose.

Kérastase tretmani kovrdžave kose

Za oporavak kovrdžave kose sjajno se pokazao ‎Kérastase Curl Manifesto tretman, čija luksuzna nega intenzivno hrani svaku kovrdžu i jača je, dok je Kérastase Discipline namenjen nemirnoj kovrdžavoj kosi sa previše volumena. On obezbeđuje lakše stilizovanje i kosa kasnije dugo zadržava željeni oblik.

 

Šta nakon tretmana?

Posle svakog tretmana klijenti dobijaju savete za kućnu negu. Predlažu se najbolji preparati koji će da produže dejstvo tretmana i dugoročno štite kosu. Svi oni se mogu kupiti na licu mesta ili kasnije preko našeg Bellissima Web Shop-a.

Na kraju u prvom novosadskom Hair Spa salonu dobićete i besplatne sugestije o boji kose koja bi se najbolje slagala uz vaš ten i boju očiju, kao i predloge za oblik frizure i idealno šišanje na osnovu oblika vaše glave i tipa kose.

Za potpuno uživanje, kako pravoj banji za kosu dolikuje, mogući su i ritualni tretmani. Oni porazumevaju pranje kose, masažu glave, stilizovanje i kolorizaciju kose, uz primenu odgovarajućih proizvoda koji se takođe određuju nakon pregleda kose.

Ako biste i vi svoju kosu prepustili vrhunskim stručnjacima i uz jedinstveno HairSpa iskustvo rešili sve probleme skalpa i vlasi pozovite 0659007033 i zakažite svoj termin.

 

Napiši komentar