Da li želite da se svi okreću za vašom kosom? Izaberite pravu farbu za kosu!

Napisao Saša Rebić 16/07/2019 5 Komentar(a)

Da li volite situacije kada vas ljudi prekinu u govoru ili zaustave na ulici da konstatuju kako imate neverovatno dobru boju kose?Sigurno je odgovor pozitivan, čak i ako vam se to nije desilo, već ste samo maštali o tome. Uz tu konstataciju obično ide i pitanje koju farbu koristite.

Najčešći odgovor u takvim situacijama, u našoj zemlji i širom sveta je Revlon farba za kosu.

Farbanje bez oštećenja kose

San svake žene je da sama izabere svoju idealnu boju kose, ali i da farbanje prođe bez njenog oštećenja. Suva, slaba i iskrzana kosa, bez obzira na boju, deluje neprivlačno i žene u takvim situacijama neretko gube samopouzdanja. Pored boje koja se brzo ispira, suve i oštećene kose, pojavljuju se i oštećenja kože glave i perut usled velike iritacije temena.

Da ne bi bile primorane na drastično šišanje, preporučuje se da dame izaberu farbe za kosu koje su za profesionalnu upotrebu i koje ne oštećuju kosu. Revlon Profesional pruža odličnu zaštitu za kosu i kožu glave, uz odličan izbor boja i nijansi. Nove Revlonove farbe za kosu ne sadrže supstance koje oštećuju kožu i kosu.

Revlon Farbe za kosu

Mogući su čak i prelasci iz jedne boje u drugu, na primer iz crvene u plavu, bez znakova oštećenja kose. Farba za kosu više ne predstavlja vašu slabu tačku. Revlon farbe za kosu pružaju maksimalnu zaštitu kose u svim uslovima i što je najbolje, to nije na uštrb inteziteta boje i bogatstva pigmenata.

Farbe za kosu Revlon imaju neverovatan izbor boja

Revlon Profesional nudi svojih pet kolekcija farbi za kosu koje su namenjene različitim zahtevima kada je boja u pitanju. Kolekcija Revlonissmo NMT Cosmetics namenjena je osobama koje želeda svoju kosu ulepšaju prirodnim tonovima boja. Revlonissmo NMT Super Blondes pruža fantastičan izbor nijansi za plavuše, dok je Revlonissmo NMT Cromatics namenjen ljubiteljima crvenih tonova.

Nekada je glavni problem ljubiteljki crvene kose bio kako izvesti na kosi željenu nijansu crvene boje, a da ona ubrzo ne postane bleda, slaba i isprana. Taj problem je definitivno prošlost! Revlonissmo NMT High Coverage pruža odlično pokrivanje sedih vlasi prirodim i tamnijim nijansama smeđe boje. Revlonissmo Pure Colors donosi sasvim neočekivane i veoma atraktivne nijanse crvene, ljubičaste, srebrne i pink boje za osobe koje se ne boje da eksperimentišu sa svojom frizurom.

Kompanija Revlon omogućava svakoj osobi, bilo da se radi o profesionalcu ili amateru u farbanju kose, da izabere idealnu farbu, bez potrebe za mešanjem različitih nijansi.

Prekrivanje sedih i postojanost

Ako se dugo farbate, sigurno ste bili u situaciji da probate farbu za kosu nakon koje se i dalje presijavaju vaše bele vlasi. Prekrivanje sedih vlasi nije uvek bilo izvodljivo, ali danas jeste.

Revlonove farbe za kosu u potpunosti prekrivaju sede vlasi i daju tonove koji su identični ostatku farbane kose. Farbe su vrlo postojane i ne ispiraju se bez obzira na to koji se šampon koristi, mada se najbolji efekti postižu sa šamponom iz Revlonove kolekcije za farbanu kosu.

Način upotrebe

Farbu za kosu je najbolje razmutiti u keramičkoj ili za to posebnoj plastičnoj činiji. Nanesite ravnomerno farbu na kosu plastičnom četkicom za farbanje i ostavite da deluje pola sata, nakon čega treba veoma dobro isprati kosu. Nakon ispiranja operite kosu Revlonovim Post Color šamponom. Za održavanje farbane kose preporučuju se Revlon regeneratori i pakovanja za bojenu kosu.

Sinergijsko dejstvo Revlonovih farbi za kosu i preparata omogućava da uživate usvojoj frizuri veoma dugu.

Naručite svoje omiljene Revlon farbe za kosu online putem sajta prodajakoznetike.com i uskoro vam stižu na kusćnu adresu.

5 Komentar(a)

Milanka Okuka:
08/10/2019, 11:44:12 AM
Odgovori

Postovani, Da li online prodaja vazi samo za Srbiju, ili je moguce privatnu porudzbinu napraviti iz Crne Gore? Pozdrav

Bellissima shop:
13/11/2019, 10:54:29 AM

Postovana, mozete poruciti putem naseg sajta i izvrsiti i placanje putem naseg sajta. Srdacan pozdrav!

Jelena:
03/04/2020, 06:56:32 PM
Odgovori

Dobar dan.Da li imate online kataloge boja za kosu Revlon ? Hvala.Pozdrav,Jelena

Biljana Stancic:
08/04/2020, 10:38:24 AM
Odgovori

Poštovani,Da li mogu da poručim farbu za sedu kosu 6.25? Pozdrav, Biljana

Tamara Stevanović:
26/02/2021, 09:11:46 AM
Odgovori

Poštovani.Farba mi je REVLONISIMO 7,41 high cover Age,crno pakovanje.Da li je 7,41 u sivom pakovanju ista.Koja je razlika.V.pozdrav

Danica Todorovic:
26/02/2021, 03:50:14 PM
Odgovori

Da li imate br 82 i 92?

Napiši komentar