REVLON UniqueOne MANIJA, maske za kosu

13/11/2015 0 Komentar(a) Revlon,

 

 

Verujem da ste primetili da kad god pokušate da dobijete neku dodatnu informaciju na internetu o bilo kom preparatu, pogotovo kada su u pitanju maske za kosu, ono na šta obavezno nabasate je bar jedan od serije Unique One preparata. Da li je zbog jako dobro urađenog marketinga, kako na lokalnom tako i na globalnom nivou ili Vas je pak frizer uspeo uveriti u kvalitete ovog proizvoda, jedno je sigurno Unique One manija  postoji i potpuno je opravdana!

 

Prvo nas je Revlon Professional kuća vrlo pozitivno iznenadila i na tržište plasirala preparat Unique One Treatman koji nas je sa svojih 10 prednosti potpuno oduševio! Obnavlja suvu i oštećenu kosu, pojačava sjaj kose i ima anti frizz dejstvo, pruža termalnu zaštititu, čini kosu svilenkastom i mekom, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, olakšava ispravljanje kose, omogućava lakše raščešljavanje kose, čini frizuru dugotrajnijom, Sprečava pucanje krajeva i daje kosi veći volumen. Da biste u potpunosti iskoristili sve ove beneficije neophodno je da nanesete preparat direktno na mokru kosu sa bar 20ak cm udaljenosti, raščešljate kosu češljem i nastavite dalje po uobičajenoj rutini, feniranje, peglanje, prirodno sušenje.

 

Ukoliko ste se odlučili za feniranje, sa UniqueOne tretmanom će to da bude za tren. Nakon nanošenja preparata na prethodno peškirom prosušenu kosu, fenom i malo većom četkom nastavite sušenje. Preparat čuva Vašu kosu od toplote, jača je i daje joj sjaj. UniqueOne ne otežava i ne opterećuje dlaku tokom procesa feniranja tako da je savršen za kosu koja inače nema volumena.

 

Kovrdže sa UniqueOne tretmanom. Bilo da ste kosu osušili fenom ili ste ostavili da se prirodno osuši, UniqueOne naglašava kovrdže i daje im sjaj. Nanesite UniqueOne na peškirom prosušenu kosu zatim i svoj omiljeni styling preparat te na slabijoj temperature prosušite svoju kosu. Nakon što je kosa skroz suva, nanesite UniqueOne za završni korak kojim ćete obezbediti svojim kovrdžama sjaj i mekoću.

 

Za onu jaku i otpornu kosu koju morate da ukrotite presom UniqueOne će Vam pomoći u zaštiti, sjaju i mekoći lokni. Prosto ga nanesiti na dužinu, i presom na srednjoj temepraturi izravnajte kosu.

 

Pošto su nas vrlo uspešno uverili da UniqueOne nema manu, kompanija Revlon Professional je lansirala All in One Conditioning šampon. Formula sa 2/3 šampona i 1/3 kondicionera namenjena je za sve tipove kose, i istovremeno neguje kožu glave. Inovativni čistač skalpa i kose za sve tipove kose. Nudi istih 10 beneficija kao UniqueOne tretman u jednoj luksuznoj formuli. Šampon hidrira i čuva skalp dok u isto vreme jača kosu i smanjuje pucanje krajeva. Ovaj revolucionarni šampon i regenerator neće opteretiti Vašu kosu ali ćete zato dobiti neverovatan sjaj i kontrolu nad svojom kosom.

 

Naravno, kako bi Vam bilo što ugodnije prilikom pranja i stilizovanja kose, Revlon je u svoj asortiman proizvoda uveo i liniju sa mirisom kokosa, UniqueOne all in one coconut, tretman i šampon sa regeneratorom koji sa svežim mirisom kokosa, pečenih lešnika i vanile potpuno omamljuje.

Maske za kosu

Kako bi potpuno zaokružili sve potrebe za negom kose, poslednji u familiji UniqueOne je maska. Ona  daje neverovatne rezultate, lako se ispira, obnavlja i hrani kosu. Čini kosu mekom i svilenkastom, sprečava lomljenje kose i ispucale krajeve. Ekskluzivna formula ove maske za kosu štiti vlas od sunca dajući kosi volumen i izuzetan izgled.  Suvišno je pomenuti da i ona sadrži 10 neverovatnih benefita koji će učiniti da potpuno zaboravite druge maske.

 

Forumi su prepuni informacija kako da koristite navedene preparate u zavisnosti od toga koji Vam je tip kose, koliko je najbolje da držite masku i šampon sa regeneratorom. Jedno je sigurno, kritike su pozitivne, žene su oduševljene i zato nemojte da budete jedine koje nisu probale sve čari ovih magičnih preparata.

 

Srdačan pozdrav,

S.

Napiši komentar

* :