UNIQ ONE NOVA MIRISNA NOTA

13/03/2016 0 Komentar(a) Revlon,

 

Ako ste mislili da se UniqOne manija zaustavila grdno ste se prevarili, taman kad ste se zaljubili u novu UniqOne masku i možda već pomalo zasitili All in one tretmana na bazi kokosa eto novog lansiranja iz Revlon-a.

 

Trenutno na tržištu može da se nađu UniqOne Treatman koji nas je sa svojih 10 prednosti potpuno oduševio, zatim All in One Conditioning šampon. Formula sa 2/3 šampona i 1/3 kondicionera namenjena je za sve tipove kose, i istovremeno neguje kožu glave. Inovativni čistač skalpa i kose za sve tipove kose; tu je i UniqOne je maska, ona  daje neverovatne rezultate, lako se ispira, obnavlja i hrani kosu. Revlon je u svoj asortiman proizvoda uveo i liniju sa mirisom kokosa, UniqOne all in one coconut tretman i šampon sa regeneratorom koji sa svežim mirisom kokosa, pečenih lešnika i vanile potpuno omamljuje.

 

Revlon Professional nastavlja dalje svoj trend sa parfemima u UniqOne kolekciji! Ovoga puta inspirisani svežinom okeana i cvetnim mirisom, ova mirisna nota biće iskričava, nežna i ženstvena. Svi neverovatni benefiti UniqOne linije proizvoda sada sa novim svežim i cvetnim mirisom koji hidrira i štiti vašu kosu sa spektakularnim rezultatima, Lotusov cvet tretman za kosu!

 

Piramida mirisa ovog sjajnog preparata:

 

Gornja mirisna nota je blago citrusna, lubenica, bergamot, limun i menta koji nežno prelazi u laganu cvetnu sa jasminom, lotusovim cvetom, ružom i ljiljanom i završava sa sandalovinom, kedrovinom i ćilibarom; dajući tako blagi, čist i osvežavajući miris Lotus cveta.

Ovaj jedinstvena kombinacija mirisa i dalje ima 10 beneficija koje ovaj brend čine jedinstvenim. Obnavlja suvu i oštećenu kosu, pojačava sjaj kose i ima anti frizz dejstvo, pruža termalnu zaštititu, čini kosu svilenkastom i mekom, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, olakšava ispravljanje kose, omogućava lakše raščešljavanje kose, čini frizuru dugotrajnijom, Sprečava pucanje krajeva i daje kosi veći volumen. Da biste u potpunosti iskoristili sve ove beneficije neophodno je da nanesete preparat direktno na mokru kosu sa bar 20ak cm udaljenosti, raščešljate kosu češljem i nastavite dalje po uobičajenoj rutini, feniranje, peglanje, prirodno sušenje.

 

Nadamo se da ćete se, kao i u sve ostale UniqOne proizvode, zaljubiti bezuslovno i da ćete nam se javiti sa pozitivnim kritikama što pre!

 

Srdačan pozdrav,

S.

Napiši komentar

* :