SUVA, OŠTEĆENA, ISKIDANA KOSA SKLONA KRZANJU – GDE JE REŠENJE?!

Napisao milana 14/01/2019 0 Komentar(a) Saveti,Informacije,

 

Nakon leta i negativnog uticaja sunčevih zraka, dočekala nas je hladna, kišovita zima u kojoj nepovoljni vremenski uslovi iznova isušuju, oštećuju i uništavaju našu kosu. Ona postaje suva, vidna su oštećenja na vlasima koja se lako i brzo kidaju, a krajevi su potpuno uništeni. I tako ukrug... Ali, kako za sve postoji rešenje, a mi smo tragali za istim – delimo sa Vama savete i načine kako da oporavite Vašu kosu i ponovo budete ponosne pripadnice prirodno sjajne, vidno negovane i zdrave kose!

Sigurno ste se tokom školovanja zapitali i Vi: „Kada će mi trebati znanje iz hemije?“ – Naš odgovr je: SADA! Jer: onome ko zna šta su aminokiseline, ne treba objašnjavati njihovu moć! Poznato je da ova jedinjena izgradjuju ćelije, tkiva i organe, pa – zaključujete, čine čuda i kada je kosa u pitanju! Naime, ono što je njihova osnovna funkcija jeste da grade peptidne veze koje omogućavaju povezivanje i stvaranje lanaca što opet rezultuje popunjenim pukotinama, regeneracijom i potpunim obnavljanjem i oporavkom oštećenih delova.

 

Iz tog razloga bismo Vam predložili da Vašoj suvoj, krtoj, hemijski tretiranoj kosi, onoj koja je sklona krzanju, kidanju i lomljenju pružite podršku i omogućite joj da se osnaži i oporavi! Rešenje postoji i ono se krije u 250ml DAVINES NATURALTECH NOURALTECH HAIR BUILDING PAK(ovanja)!

 

Ova maska spojiće izlomljenene veze unutar Vaših vlasi, ojačaće kosu i učiniti da ona bude lepa, negovana i zdrava! Pomenuta maska u svom magičnom sastavu, osim aminokiselina, krije propolis i pšenični protein, stoga je potpuno jasno da je ovo snažna proteinska maska koja po svom dejstvu staje u red sa najmoćnijima, svima dobro poznatim: Schwarzkopf Professional BC Peptide Repair Rescue Deep Nourshing maskom i Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force treatmanom.

 

Postupak se ponavlja jednom nedeljno, a u medjuvremenu bismo Vam predložili da oporavak kose ubrazate i potpomognete tako što ćete u svoju rutinu uvesti i hidrantnu masku pod nazivom: Davines Naturaltech Nourishing Vegetarian Miracle conditioner koja će kosi pružiti neophodnu vlažnost, hidrataciju, mekoću i svilenkasti osećaj koji će Vam možda nedostajati u trenucima kada se odlučite za proizvode proteinskog tipa koji će učiniti da Vaša kosa „škripi“, bude kruta, „napunjena“ i oštra. Ova dva kompatibilna proizvoda iz Davines-a, vodeće italijanske kompanije koja svoje proizvode bazira na prirodi i to od 98 do 100%, a uz to izbegava i upotrebu svih negativnih sastojaka poput sulfata i parabena – pravi su spoj i u to ćete se uveriti već nakon prvog tretmana koji uradite.

 

Dakle: godišnje doba, nepovoljni vremenski uslovi, svemir, loš frizer ili neadekvatni preparati su sada samo izgovor – kosa iz snova je na dohvat ruke! – Ponudu pogledajte na našem sajtu i priuštite sebi luksuz i zadovoljstvo uživanja u kosi o kakvoj maštate!

 

Usudite se da krenete u obnovu Vaše kose još danas, a kada to uradite, već naredne nedelje, ćemo Vam ponuditi načine kako da je održite zdravom i da potpuno sprečite njeno krzanje uz pomoć preparata koji će je odmrsiti, uticati na to da se lako i brzo raščešlja i bude nahranjena.

Napiši komentar