SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O BRENDU REDKEN

25/11/2018 0 Komentar(a) Informacije,

Sve je počelo od jedne žene! :)


Paula Kent je svojom posvešćenošću nauci i svojim pionirskim duhom pomogla da brend bude ono što jeste danas. Nastao je 60ih godina u saradnji sa hemičarom koji je kreirao proizvode za njenu osetljivu kosu. U kratkom roku postigli su milionske prodajne targete i svetski poznati frizeri su se pridružili brendu. 90ih L'Oreal kupuje poznati brend i od tada Redken postaje trendseterski modni brend. Njegovi frizeri su deo Fashio week-a u Parizu, Londonu, Milanu i Njujorku; kreirajući tako stilove za najprestižnije dizajnere svetske modne industrije. Redken je kreator trendova i novina i pionir u naučnom pristupu lepoti. Revolucionirali su poslovanje frizerskih salona konceptom proteinske nege i preparata na bazi proteina koje su i patentirali. 


Jedini način da zagarantovano imate kosu sa njujorških modnih pista, a da ne odete dalje od komfora svog kupatila je definitivno Redken. Proizvodi su pokupili simpatije kako frizera tako i njihovih musterija širom sveta, a od nedavno su dostupni i na našem tržištu. 


Ne može se izdvojiti ni preporučiti jedan preparat kao najbolji jer je toliko stručnosti i truda uloženo u svaku bočicu pojedinačno da vam jedino preostaje da nas kontaktirate i da vam, u zavisnosti od vašeg tipa kose, kažemo šta vam je iz ovog brenda potrebno,  a verujte nam na reč nešto sigurno jeste :)

S.

Napiši komentar