SVEGA 2 KORAKA DO DUGE, GUSTE I MEKANE KOSE – POKLONITE SVOJE POVERENJE ČUDESNOM BRAZILSKOM ORAHU JEDNOM I OSTAĆETE MU VERNI ZAUVEK!

23/02/2019 0 Komentar(a) Saveti,Informacije,

Šta biste uradile da Vam kažemo da je do duge, guste i mekane kose potrebno preduzeti samo nekoliko koraka? Obradovaćemo Vas: ne morate odgovoriti: „Sve“, mi ćemo Vam u daljem tekstu dati smernice do pomenutog cilja!

Ne moramo Vas podsećati da je Schwarzkopf Professional sinonim za pouzdanost, kvalitet i poverenje i da svoj uspeh duguje tome što uvek održi dato obećanje formulisano u dobro poznatoj rečenici: „Profesionalna nega kose za Vas“.  BC Oil Brazulnut kolekcija pomenutog brenda uzela je najbolje iz prirode i pretočila čudotvorne sastojke u neke od proizvoda iz svog raznovrsnog asortimana, a u čemu je njihova posebnost objasnićemo Vam podsećajući Vas na blagotvorna dejstva brazilskog oraha koji je ključni sastojak pomenute linije koju ćemo Vam predstaviti.

Ako ste se do sada pitale: „KAKO ŽENE IZ BRAZILA IMAJU TAKO PREDIVNU KOSU?!“, ne sumnjamo da Vam je na pamet padao BRAZILSKI ORAH, i – ono što je značajno: bile ste U PRAVU!  Od najranijeg detinjstva devojčice u Brazilu posvećuju veliku pažnju nezi svoje kose, a načine na koje je održavaju dugom, gustom i zdravom uče od svojih majki i prenose to kao porodičnu tradiciju.

Schwarzkopf Professional je zavirio u porodične tajne žena iz Brazila i pozvao Vas da svoje poverenje poklonite čudesnom brazilskom orahu uveren da ćete mu ostati zauvek verni!

Počnimo od početka odgovorom na pitanje: ZA ŠTA JE SVE ZNAČAJAN BRAZILSKI ORAH?

Naime, brazilski orah raste na tlu amazonske prašume i svrstavamo ga u red najviših drveća na svetu. Poreklom iz Južne Amerike, dosta slabog roda i velikih ulaganja, a slabe zarade dospeo je i na listu najskuplje vrste orašastih plodova. Njegova posebnost se krije u tome što postoji veoma mali broj namirnica koje su toliko koncentrovane hranljivim sastojcima i bogatstvom minerala. Brazilski orah je pun cinka, omega 3 kiseline, alfa-linolenske kiseline, izvor je selena neophodnog za pravilno funkcionisanje organizma i bezbedan je za zdravlje kože glave, a veoma delotvoran kada je obnavljanje i regeneracija u pitanju. Ono u čemu je takodje učinkovit jeste i preventiva protiv opadanja kose. Od malih nogu ga devojčice u Brazilu koriste kao ulje za kosu ili kao najznačajniji sastojak maski za hidrataciju i negu kose.

Naučnici kažu da je dovoljan 1, a najviše 2 oraha dnevno kako bismo zadovoljili potrebe organizma za hranljivim sastojcima. Ukoliko konzumiramo preporučenu dozu, možemo biti sigurni da će naš organizam pravilno funkcionisati, da će rad štitne žlezde biti u normali, bićemo dobro raspoloženi, a i preduzećemo sve kako bi naše srce bilo zdravo.

A osim najvažnijeg – zdravstvenog, dobićemo i estetski efekat:  koža i kosa biće sjajni, elastični i vidno negovani, a uz to će se usporiti i starenje celokupnog organizma. Razloga za njegovo redovno korišćenje verujemo da smo Vam naveli i više nego dovoljno, dakle: 1 DO 2 BRAZILSKA ORAHA DNEVNO VAS DELE DO DUGE, GUSTE I MEKANE KOSE, stoga trk do prve zdrave hrane i kupite zalihe ove namirnice, a na našem sajtu obezbedite sebi proizvode bogate brazilskim orahom koji će učiniti da Vaša kosa bude predivna, vidno negovana i zaista zdrava!

Ukoliko se upoznate sa našim asortimanom, videćete da je Schwarzkopf Professional zaslužan za upotrebu ove moćne biljke u sferi kozmetike i u njihovoj ponudi možete pronaći kolekciju koja je inspirisana upravo njime. Pomenuta linija BC Oil Brazilnut poznata je po tome što je bogata hidrantnim proteinima, mineralima, omega 3 i omega 9 kiselinama, a što opet utiče na poboljšanje strukture dlake – ona postaje glatka, svilenkasta, nahranjena i prirodno veoma sjajna.

Ova kolekcija sadrži 4 proizvoda koja su dostupna za poručivanje preko našeg sajta, a njima ćete Vašoj kosi obezbediti potreban nivo hidratacije, ali i proteina koji će zaustaviti dalja, a zaceliti već postojeća oštećenja na vlasima. Dozvolite da Vam predstavimo:

Schwarzkopf Professional BC Oil Brazilnut Šampon 200ml – pogodan za sve tipove kose – čak i farbanu, svojom jedinstvenom formulom obogaćenom brazilskim orahom nežno čisti kosu i kožu glave od svih nakupljenih nečistoća, a uz to Vam omogućava da ona bude vidno negovana, veoma sjajna i zdrava. Miris Vam ne možemo dočarati – pokušaćete Vi nama kada ga probate i uverićete se i sami zašto je neobjašnjivo!

Schwarzkopf Professional BC Oil Brazilnut Booster 15x1ml – ampule koje sadrže najveću koncentraciju ulja brazilskog oraha pomoći će Vam da dubinski oporavite Vašu kosu što će rezultirati time da ona bude ultimativno negovana, a njena boja postojana, intenzivna i živa. Pomenute kapsule se koriste tako što se 1 ampula pomeša sa 30ml Schwarzkopf Professional BC Oil Brazilnut Tretmana kako biste poboljšali dejstvo i moć maske, dok je za tanku vlas dovoljno da se sadržaj ampule nanese na mokru kosu, umasira, a potom ispere i nastavi sa šamponiranjem i daljom negom.

Zvezda ove kolekcije je svakako Schwarzkopf Professional BC Oil Brazilnut Tretman 150ml – maska koja intenzivno neguje svaki tip kose – čak i farbanu, a njena inovativna formula obogaćena uljem brazilskog oraha, omega 3 i 9 kiselinama i antioksidantima daje vrhunske rezultate koji su Vam do sada bili dostupni isključivo u salonskim uslovima. Miris će Vas potpuno oduševiti, a i tekstura koja podseća na piling zbog toga što sadrži veoma sitna, ali čvrsta zrnca kojih ima zaista mnogo! Jedinstvena tekstura, očaravajuć miris, ali i neslućeno spektakularni rezultati kada je oporavak i nega kose u pitanju lansirali su ovaj proizvod na sam vrh najtraženijih!

Schwarzkopf Professional BC Oil Brazilnut Talent 10 100ml – poslednji, ali ne manje vredan proizvod iz Schwarzkopf Professional BC Oil Brazilnut kolekcije je leave in preparat koji pruža čak 10 benefita za Vašu kosu. On omogućava: blistavost boje, ultimativni sjaj, lako raščešljavanje, mekoću, zaštitu od sunca, neodoljiv miris, zaštitu od pucanja i krzanja dlake, hidrataciju, styling preparat za ukrućivanje, te dubinsku regeneraciju kose. Koristi se tako što se dobro promućka pre upotrebe, a zatim se nanese na isfrotiranu kosu.

Sumiraćemo: potrebno za dugu, gustu i mekanu kosu jeste da:

  1. Odete do najbliže prodavnice zdrave hrane i kupite sebi zdravu grickalicu, te dnevno pojedete 1, a najviše 2 brazilska oraha kako biste bili zdravi, obezbedili svom organizmu neophodne namirnice za pravilno funkcionisanje i blistav izgled, te da
  2. Poručite proizvode koje smo Vam preporučili i obezbedite Vašoj kosi apsolutno neprevazidjenu negu do sada!

Naravno, pišite nam koji od navedenih proizvoda neguje Vašu kosu dok grickate brazilski orah! Sigurni smo: brazilski orah probaćete jednom, a ostaćete mu verni zauvek.

Napiši komentar