TIGI - OD FRIZERA ZA FRIZERE

Napisao sladja 29/02/2016 0 Komentar(a) Informacije,

 

Jednom davno četiri brata su uz svoga oca naučila frizerski zanat. Genetika je učinila svoje te su oni kasnije kroz godine rada uspeli da usavrše svoje znanje i veštine i postanu danas jedan od najzvučnijih imena u oblasti beauty industrije! Prateći rad svoje starije braće Toni&Guy, Anthony Mascolo nikada nije dobio pravilnu obuku za šišanje ali je uvek dobijao brilijantne rezultate. Bio je pravo čudo u oblasti frizerskog zanata, održao je brojne seminare, medijska pojavljivanja, kreirao kolekcije i tehnike šišanja.

 

Davne 1982. godine formiran je brend pod imenom TIGI tokom jedne promocije u Britaniji. TIGI je brend za negu kose koji je pod jakim uticajem mode i prodaje se samo u frizerskim salonim.

 

Dizajniran za frizere od frizera.

 

Dakle kreiran je od strane 4 Mascolo brata kojima je bio neophodan tečni alat za rad za završavanje frizure. Proizvodi se promovišu kroz razne kolekcije šišanja TIGI kreativnog tima koja su fotografisana i promovisana od strane poznatog Anthony Mascolo koji vodi sada kreativnu stranu posla.

 

1996. godine rođen je Bed Head. Povezan sa urbanom kulturom i inspirisan sa uličnim stilom, Bed Head filozofija je sinonim za mladost: ljude koji su skloni uživanju generalno, a ne nužno višesatnom spremanju i sređivanju.

 

Catwalk inspirisan modom kreiran je 1998. godine. Poistovećuje se uspešnim saradnjama sa dizajnerima iz sveta mode, što je rezultiralno sa još boljim i uspešnijim povezivanjem sa svetom mode.

2005. godine lansiran je S factor. Daje kosi dekadentni spa tretman. Luksuzna kremasta tekstura proizvoda za čišćenje ostavlja kosi osećaj razmaženosti, dok styling proizvodi daju širi prefinjeni finiš. S factor je ultimativni vrhuski doživljaj koji istražuje poseban naučni pristup kosi, luksuzni kvalitet i targetira najluksuznije salone širom sveta.

 

Sa ponosom najavljujemo da se cela porodica TIGI proizvoda (Bed Head, Catwalk i S factor) od sada može pronaći i kod nas na portalu! Očekujte uskoro recenzije proizvoda, predloge za pojedinačne tipove kose, jedno je sigurno – naš portal je bogatiji za jedan izuzetno inspirativan brend koji ima jako velike mogućnosti!

 

Srdačan pozdrav,

S. 

Napiši komentar