ZNAČAJ ULJA ZA KOSU

01/02/2015 0 Komentar(a) Revlon,Matrix,Saveti,

 

Sa istorijom koja datira hiljadama godina unazad, upotreba ulja za kosu nije nikakva inovacija – njeni ekstrakti, formula i tehnologija su ono što se znatno poboljšalo u poslednjih nekoliko godina. Zbog njegove prirodne sposobnosti da omekšava i regeneriše, ulje kada se koristi na kosi ima hidratantni efekat. Upotreba ulja prilikom nege kose ima brojne prednosti: čini kosu jačom, mekšom i sjajnijom, daje joj vlagu i poboljšava volumen. Može da se upotrebljava kao leave in tretman po malo ili da natopiti kosu uljem pre pranja.

Benefiti upotrebe preparata na bazi ulja:
Smanjivanje peruti – Perut obično nastaje isušivanjem skalpa pri čemu teme glave počinje da se guli odnosno stvara perut. Sva biljna ulja su jako veliki prirodni izvori hidratacije, te upotreba šampona na bazi bilo koje od tih ulja dovodi do povratka balansa sebuma i rešavanja problema peruti.
Ukroćivanje kovrdžave koseSuva kosa je krta i čak i samo češljanje može dovesti do pucanja krajeva. Apliciranjem ulja na krajeve hidrirate ih i smirujete kosu. Koristite ulje kako na suvu tako i na mokru kosu.
Vraćanje sjaja – Zdrava kosa ima prirodni sjaj. Oštećena i suva kosa izgleda izmučeno ali upotrebom regeneratora na bazi ulja čak i nanošenjem samog ulja na celu dužinu kose pre pranja, Vaša kosa dobija svoj prirodan sjaj i živost.
Omekšavanje i lakše manipulisanje kosom – Suva i oštećena kosa se teže stilizuje, redovnom upotrebom ulja vraćate kontrolu nad kosom i ona postaje svilenkasta na dodir. 


Na našem tržištu prisutna su uglavnom ulja obogaćena marokanskim arganovim uljem, kokosom i bademom i ulja jojobe. Mi Vam preporučujemo sledeća:

Revlon Orofluido Elixir, formula svilene teksture se brzo upija, ne otežava kosu i ne ostavlja tragove. Bilo da se nanosi na vlažnu ili suvu kosu, rezultati su spektakularni. Odredite količinu eliksira u skladu sa debiljinom, dužinom i tipom kose. Sipajte nekoliko kapi na dlan i nanesite na kosu.

Matrix Biolage Exquisite Moringa oil pozitivno deluje na sve tipove kose, tretman je veoma lagane teksture i ne otežava kosu. Moringa Oil štiti kosu, hrani je i daje joj ekstra mekoću i brilijantni sjaj. Kosa postaje lakša za oblikovanje.

Matrix Biolage Exquisite Monoi oil izravnjuje površinu kose za povećanu lakoću oblikovanja i kontrole. Kosa je ukroćena, meka i buja od izvanrednog sjaja. Za tvrdu kosu.

Matrix Biolage Exquisite Tamanu oil povećava otpornost na lomljenje ostavljajuči kosu popunjenom i bujnom od izvanrednog sjaja. Za tanku kosu.

Matrix Wonder oil Amazonsko Murumuru ulje koristi se kako bi se kosa iskontrolisala usled velike vlažnosti vazduha. Ulje murumuru se koristi zbog svojih omekšavajućih karakteristika za kožu i kosu. Ulje Amazonskog Murumuru kontroliše kosu tokom 72h. Aromatična mešavina obogaćena amazonskim murumuru uljem kontroliše i smiruje neposlušnu kosu dajući joj mekoću i istovremeno otkrivajući njen sjaj. Pogodno za svaki tip kose.

Matrix Wonder oil Egipatsko Hibiskus ulje se koristi kako bi se kosa zaštitila od agresivne suve klime i kako bi se postigao vrhunski sjaj. Ulje egipatskog hibiskusa pojačava intenzitet boje sa do 77% većim sjajem. Otkrijte egipatski hibiskus. Aromatična mešavina obogaćena sa uljem egipatskog hibiskusa. Vraća vibrantnost bojenoj kosi obezbeđujući joj mekoću i sjaj. Pogodno za svaki tip kose.

Matrix Wonder oil Indijsko Amla ulje se koristi u ajuverda masaži, kako bi ojačalo kosu i da ‘’izleči’’ um, telo i dušu. Obezbedite 4 puta jaču kosu. Aromatična mešavina obogaćena uljem indijske amle. Obnavlja osetljivu, oslabljenu kosu kako bi joj povratio jačinu istovremeno naglašavajući njen sjaj. Pogodno za svaki tip kose.     

 

Srdačan pozdrav,

S.   

Napiši komentar