Informacije o isporuci

Republika Srbija poštarina i pakovanje

Ukupna težina pošiljke određuje vrednost poštarine tj. samo jedna poštarina (jedno pakovanje) se naplaćuje. Sve pošiljke, bez obzira na to koji način slanja izaberete, šalju se sa "označenom vrednošću" . Besplatna poštarina za sve narudžbe čiji je iznos veći od 5.000din!

Sam sajt će vam izračunati poštarinu na osnovu težine pošiljke i prikazaće vam cenu pre konačne potvrde naručivanja. U težinu pošiljke uračunata je i težina ambalaže u koju se pakuje roba, što je posebno bitno za štapove jer se pakuju u debele kartonske tubuse radi što bolje zaštite od oštećenja u transportu.

Na našem sajtu postoji opcija za procenu poštarine. Ova opcija se nalazi na stranici Korpa. Dovoljno je samo da selektujete polje "Procena poštarine i taksi", unesete državu i grad, i dobićete tačan iznos cene dostave za artikle koji se nalaze u korpi.

Povraćaj i zamena

Drage volje ćemo zameniti ili nadoknaditi svaku vašu nekorišćenu pošiljku, ako nas kontaktirate u roku od 2 dana od dana prijema. Ukoliko Vam je proizvod neodgovarajući, slobodno nas kontaktirajte kako bismo izvršili zamenu. Zamena robe ne mora povući za sobom ponovno plaćanje poštarine.