Informacije o isporuci

Isporuka paketa na kućnu adresu

Poštovani kupci, željeni proizvodi će Vam biti dostavljeni posredstvom City Express kurirske službe dan nakon što dobijete potvrdu da je Vaš paket poslat. Ponekad se desi, zbog gužve, da kurirska sluzba ne isporuči na vreme, već bude kašnjenja od jedan dan, stoga Vas molimo da imate razumevanja i strpljenja dok željeni proizvodi ne stignu do Vas.

Želimo da Vas obavestimo da od težine Vašeg paketa zavisi visina poštarine, ali i da, ukoliko imate mnogo proizvoda i oni su spakovani u nekoliko kutija, znate da se plaća samo jedna poštarina, tj. poštarina za jedno pakovanje.

Sam sajt će Vam izračunati poštarinu na osnovu težine pošiljke i prikazaće Vam ukupni otkup pre konačne potvrde naručivanja.

Na našem sajtu postoji opcija za procenu poštarine. Ova opcija se nalazi na stranici Korpa. Dovoljno je samo da selektujete polje "Procena poštarine i taksi", unesete državu i grad i dobićete tačan iznos cene dostave za artikle koji se nalaze u korpi.

Besplatna poštarina je za sve narudžbe čiji je iznos veći od 5.000din!

Sve pošiljke šalju se sa "označenom vrednošću" stoga ste u obavezi da platite kuriru isključivo iznos koji je na papiru koji potpisujete kada preuzimate svoj paket.

Ukoliko poručite preko sajta, nakon slanja paketa dobićete mail sa linkom i brojem Vaše pošiljke tako da u svakom trenutku možete da pratite njen status.

Ukoliko ste nam naveli vreme u kojem želite da Vam se dostavi paket, želimo da Vas obavestimo da mi kuririma ostavimo napomenu i zamolimo ih da ispoštuju Vašu molbu, ali je oni, u zavisnosti od stanja na terenu – na šta mi ne možemo uticati, mogu i ne moraju ispoštovati. Ipak, do sada nije bilo problema te vrste, stoga verujemo da će Vam izaći u susret.

Takodje ne možemo odgovarati ukoliko Vas kurir ne kontaktira prilikom isporuke jer to zavisi isključivo od njih, ali u najvećem broju slučajeva se to ne desi.

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE CITY EXPRESS I U PISANOJ FORMI na reklamacije@cityexpress.rs PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju.

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Troškovi isporuke za inostranstvo: Međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom DHL troškovi dostave iznose 1800 dinara. Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja, po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje gde se paket isporučuje, koje određuje carina te zemlje. Ukoliko kupac iz inostranstva odbije da preuzme naručeni paket, Bellissima shop će biti primorana da kupcu naplati ukupne troškove transporta paketa, dok će ostatak novca biti vraćen kupcu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bellissima shop je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice