Opsti uslovi koriscenja

Bellissima Shop
Prodaja profesionalnih preparata za negu i styling kose za žene i muškarce.
Njegoševa 15, Novi Sad
066 030 033
prodaja@prodajakozmetike.com

Matični broj: 64365339
PIB: 109697791

 

O nama

Sajt "Bellissima" je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

Obavljanje kupovine

Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme "Naruči" i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama, a o svemu ćete biti obavešteni u najkraćem roku. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave - dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu, zatim preko uplate na račun, online placanje na sajtu platnim karticama.

 

Od 01. septembra 2021. godine uvedena je nova izmena. Prilikom kupovine na sajtu moguće je iskoristiti jednu od dve ponuđene pogodnosti, nagradne bodove ili kupon kod za popust prilikom poručivanja, NIJE MOGUĆE KORITITI OBE OPCIJE. Takođe nagradni poeni i kupon kod se ne mogu obračunavati na već snižen proizvod, već se računaju samo na proizvod koji se prodaje po redovnoj prodajnoj ceni. Pre potvrde vaše porudžbine molimo vas da uvek proverite vašu poružbenicu.

 

*** Za porudžbine preko 50 000 din dostupne su samo dve opcije: plaćanje uplatom preko računa i plaćanje platnom karticom (direktno putem sajta), plaćanje pouzećem nije moguće.

 

*** Pre nego što kliknete na dugme da potvrdite vašu porudžbinu, ukoliko želite da iskoristite vaše prikupljene nagradne bodove i kupon za dodatni popust, molimo Vas da to unesete pre vaše potvrde porudžbine. Naknadno dodavanje i obračunavanje popusta nije moguće.  Porudžbine kako su primljene u našem sistemu tako se šalju. Hvala na razumevanju.

 

*** Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije, ne podležu reklamaciji.

 

Raspored isporuka

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 12h.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. ( Izuzev praznicima, kada su gužve na terenu i kurirske službe rade otežano.)

Međunarodne pošiljke šaljemo Post Export-om i one obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana, od datuma prolaska carinske procedure i uputa ka granici.

 

Porudžbe na čekanju

Ako željeni proizvod nemamo na stanju, a ipak se odlučite na kupovinu, po Vašoj želji, sačuvaćemo Vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

 

Naplata taksi

Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

 

Sigurnost kreditnih kartica

Svi brojevi na kreditnim karticama su zaštićeni softverom koji koristi 128-bitnu enkripciju. One se ne nalaze u vidnom obliku ni na kojoj web stranici. Uslugu verifikacije i naplate sa kartica vrši PayPal koji je ujedno jedan od najsigurnijih procesora platnih kartica.

 

Garancije

Zadovoljstvo je zagarantovano. Svi naši proizvodi dolaze najdalje za 3 radna dana (Srbija) ili 10 radnih dana (inostranstvo).

Izjava o konverziji All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Izjava o konverziji

‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.

'Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.'

PDV

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Iskazana je ukupna cena bez i sa PDV-om. Bellissima shop maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

 

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE kurirsku službu koja vam je dostavila paket i u PISANOJ FORMI u zavisnosti koja je kurirska služba na mail reklamacije@cityexpress.rs  ili reklamacije@dexpress.rs i PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H od prijama paketa jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju. 

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

 

OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA

U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.

Cena robe biće vraćena kupcu nakon što roba bude vraćena u sedište trgovca. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog toga što je kupac robom neadekvatno ili nepravilno rukovao.

Troškovi vraćanja robe padaju na teret kupca.

Podaci koje date u obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu robe i BELLISSIMA SHOP NOVI SAD ih neće upotrebljavati u druge svrhe.

Ukoliko se potrošač odluči na zamenu za drugi proizvod, ovo pravo može ostvariti u skladu sa Uslovima kupovine istaknutim na sajtu  BELLISSIMA SHOP NOVI SAD.

Obrazac za odustanak možete preuzeti ovde.

 

 OBAVEŠTENJE IZ ČLANA 27. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA:

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana. Pravo na odustanak potrošač ostvaruje popunjavanjem Obrazca za odustanak i slanjem popunjenog obrasca trgovcu u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju odustanka potrošač snosi troškove prilikom vraćanja robe i novca , sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Proizvodi koji su otvarani ne ulaze reklamaciju! Ukoliko otvorite proizvod reklamacija će biti uvažena samo ukoliko je proizvod pokvaren.

Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije ne podležu reklamaciji.

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

Troškovi isporuke za inostranstvo: Paketi se šalju putem državne Pošte uluga Postexport, toškovi zavise od zone i težine paketa. Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja, po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje gde se paket isporučuje, koje određuje carina te zemlje. Ukoliko kupac iz inostranstva odbije da preuzme naručeni paket, Bellissima shop će biti primorana da kupcu naplati ukupne troškove transporta paketa, dok će ostatak novca biti vraćen kupcu.

Poštovani kupci, u Srbiji željeni proizvodi Vam mogu biti dostavljeni posredstvom City Express ili DExpress  kurirske službe dan nakon što dobijete potvrdu da je Vaš paket poslat. 

Sve pošiljke šalju se sa "označenom vrednošću"  stoga ste u obavezi da platite kuriru isključivo iznos koji je na papiru koji potpisujete kada preuzimate svoj paket.

Ukoliko poručite preko sajta, nakon slanja paketa dobićete mail sa linkom i brojem Vaše pošiljke tako da u svakom trenutku možete da pratite njen status

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bellissima shop je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Zaštita privatnosi korisnika

U ime Bellissima Shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Bellissima Shop-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javnemreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“