Pravila i uslovi

Bellissima Shop

Njegoševa 15, Novi Sad

066/030-033

Online prodaja visokoefikasnih proverenih proizvoda za negu kose

Matični broj: 64365339

PIB : 109697791

 

O nama
Sajt "Bellissima" je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

Obavljanje kupovine
Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme "Naruči" i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama. a o svemu ćete obavešteni u najkraćem roku. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave - dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu, zatim preko uplate na račun, online placanje na sajtu platnim karticama ali i preko PayPal opcije.

 

Raspored isporuka
Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 12h.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana.

Međunarodne pošiljke šaljemo Post Export-om i one obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana.

 

Porudžbe na čekanju
Ako željeni proizvod nemamo na stanju, a ipak se odlučite na kupovinu, po Vašoj želji, sačuvaćemo Vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

 

Naplata taksi
Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

 

Sigurnost kreditnih kartica
Svi brojevi na kreditnim karticama su zaštićeni softverom koji koristi 128-bitnu enkripciju. One se ne nalaze u vidnom obliku ni na kojoj web stranici. Uslugu verifikacije i naplate sa kartica vrši PayPal koji je ujedno jedan od najsigurnijih procesora platnih kartica.

 

Garancije
Zadovoljstvo je zagarantovano. Svi naši proizvodi dolaze najdalje za 3 radna dana (Srbija) ili 10 radnih dana (inostranstvo).

 

Izjava o konverziji
All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

 

PDV
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Iskazana je ukupna cena bez i sa PDV-om. Bellissima shop maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

 

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE CITY EXPRESS I U PISANOJ FORMI na reklamacije@cityexpress.rs  PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju.

 

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

Troškovi isporuke za inostranstvo: Međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom DHL troškovi dostave iznose 1800 dinara. Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja, po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje gde se paket isporučuje, koje određuje carina te zemlje. Ukoliko kupac iz inostranstva odbije da preuzme naručeni paket, Bellissima shop će biti primorana da kupcu naplati ukupne troškove transporta paketa, dok će ostatak novca biti vraćen kupcu.

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bellissima shop je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice