Pravila i uslovi

O nama
Sajt "Bellissima" je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

Obavljanje kupovine
Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme "Naruci" i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama i redovno (sedmično) se ažuriraju. U retkim situacijama ćemo morati otkazati vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave (bez kartica). Prihvatamo većinu platnih kartica (Visa, Mastercard,...) kao i plaćanje PayPal-om.

 

Raspored isporuka
Isporučujemo vaše porudžbe odmah. Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. Međunarodne pošiljke obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana.

 

Porudžbe na čekanju
Ako vaš proizvod nemamo na zalihama a ipak se odlučite na kupovinu, po vašoj želji, sačuvaćemo vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

 

Naplata taksi
Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

 

Sigurnost kreditnih kartica
Svi brojevi na kreditnim karticama su zaštićeni softverom koji koristi 128-bitnu enkripciju. One se ne nalaze u vidnom obliku ni na kojoj web stranici. Uslugu verifikacije i naplate sa kartica vrši PayPal koji je ujedno jedan od najsigurnijih procesora platnih kartica.

 

Garancije
Zadovoljstvo je zagarantovano. Svi naši proizvodi dolaze najdalje za 3 radna dana (Srbija) ili 10 radnih dana (inostranstvo).