BELLISSIMA SHOP
Korpa

Kreme i buteri za telo

Brend: Acca Kappa
Acca Kappa Green Mandarin krema za ruke i telo. Hidrira i revitalizuje, sa shea maslacem i ekstraktom. tangerine Krema za ruke i telo u svom sastavu ima shea maslac i posebne biljne supstance koje deluju na kožu. Shea maslac, bogat vitaminima A, B, E i F, sa antioksidansima i delovanjem protiv star..
5.250 RSD
Cena sa PDV-om:4.375 RSD
Australian Gold Moisture Lock je vitaminsko pakovanje za kožu u vidu losiona posle sunčanja. Dugo nakon sunčanja održava preplanulost i bronzani ten. Ovaj superiorni negujući losion posle sunčanja deluje na fine linije i bore na koži dajući joj tonus i zategnutost. Pantenol, maslinovo ulje, Aloe V..
2.290 RSD
Cena sa PDV-om:1.908 RSD
Brend: Moroccanoil
Hidratacija – od lagane do bogate i kremaste, u ponudi je nega na bazi najfinijeg arganovog ulja za svaki tip kože. Iskusite dugotrajnu hidrataciju kože i maksimalno nadokađivanje vlažnosti kože. Moroccanoil Body Butter je luksuzna krema za telo koju koža brzo upija ne ostavljajući masne ostatke. S..
4.800 RSD
Cena sa PDV-om:4.000 RSD
Brend: Moroccanoil
Moroccanoil Body Soufflѐ je lagana krema na bazi arganovog ulja i šea butera. Ovu kremu koža upija brzo i dopire do najdubljih slojeva kože pužajući joj hidrataciju. Dok njen miris opija sva čula svojim delikatnim i prepoznatljivim Moroccanoil mirisom, karakterističnim za ovaj brend na bazi arg..
4.800 RSD
Cena sa PDV-om:4.000 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)