BELLISSIMA SHOP
Korpa

O nama - Nega kose, preparati i saveti

Bellissima Shop & Hair Spa: Vaša ultimativna destinacija za luksuznu negu kose

Dobrodošli u svet Bellissima Shop, vašeg online raja za sve što je potrebno za negu i stilizovanje kose. Sa preko deset godina iskustva u prodaji kozmetičkih preparata, Bellissima je postala sinonim za kvalitet i uspeh u industriji. Ali, nismo samo online prodavnica. Naši kupci mogu uživati u našim prodavnicama u Novom Sadu, gde se nalazi naša raskošna kolekcija preparata za negu i stilizovanje kose.

Naša misija je da svim našim kupcima omogućimo uživanje u kupovini, kao i potpunu sigurnost kada je izbor pravih proizvoda u pitanju. Naš asortiman obuhvata preko 56 različitih brendova, uključujući  Alfaparf MilanoAcca KappaALTERNAAlter EgoAmerican CrewBabyliss ProBiolageBiolage RawDavinesDiksonVIVISCALFanolaL`Oreal ProfessionnelLa BiosthetiqueMarrakeshMoroccanOil,  RedkenMatrix , NIWA Swiss , Revlon ProfessionalRR LineSachajuanOlivia Garden,  STMNT Grooming GoodsSchwarzkopf Professional KozmetikaSelective Professional,, Subrina ProfessionalINDOLA , ToppikThe Wet brushTigi Bed HeadTIGI Catwalk,  ElchimTrue KeratinJOICOK18 , Wahl, Wella Professionals,  ProrasoColorpHlex i mnoge druge.

Ali, naša ponuda ne završava se samo na proizvodima. Ponosni smo što možemo da vam predstavimo naš Bellissima Hair Spa, prvi salon ovog tipa u Novom Sadu. U našem Hair Spa salonu, nudimo personalizovane tretmane za negu kose, jedinstvene za svakog našeg klijenta. Naši stručnjaci su obučeni na svetskim akademijama i pružaju savete i sugestije o obliku frizure koji bi vam najbolje išao uz oblik glave, kao i odabir boje kose idealne uz vaš ten i boju očiju.

Bez obzira da li tražite profesionalne boje za kosu, preparate za negu oštećene ili zdrave kose, ili želite da isprobate naše personalizovane tretmane u Hair Spa salonu, Bellissima je tu za vas. Naša težnja je da konstantno pratimo inovacije i novine u svetu nege i stylinga kose, te da u naš asortiman odmah uvrstimo najnovije proizvode koji do vas stižu bez kašnjenja u isporuci. Naša posvećenost inovacijama i stalnom unapređenju naših usluga čini nas liderom u industriji nege kose.

Naša ideja je realizovana i vremenom smo stvorili ime koje označava prodaju kvalitetne kozmetike. Imamo izuzetno motivisan tim kojem je u cilju da vam pruži najbolji savet i pomoć pri izboru idealnog preparata za vašu kosu. Vaše pohvale i spektakularni rezultati koje postižete koristeći naše proizvode su naša najveća inspiracija.

Pored uživanja u lakoj i brzoj kupovini, na našem sajtu možete pronaći i edukativni blog, gde možete dobiti korisne informacije i savete koji su vam potrebni.

Obavezujemo se da svaki naš kupac bude ispoštovan do kraja - pre, u toku i posle isporuke. Cilj nam je stvoriti zajednicu zadovoljnih korisnika koji će nam se uvek vraćati jer su prezadovoljni našom uslugom. Pomozite nam da budemo drugačiji.

Pridružite se krugu zadovoljnih korisnika koji imaju vidno negovanu, lepu i zdravu kosu i koji imaju samo reči hvale kada je saradnja sa nama u pitanju.

 

Transformišite svoju kosu sa Bellissima proizvodima

Ako ste umorni od svoje trenutne boje kose, bilo da je plava, crvena, crna ili seda, i tražite promenu, imamo za vas profesionalne boje za kosu najboljih svetskih proizvođača. Pogledajte celokupnu ponudu na našem sajtu u kategoriji Farbe za kosu.

Ako je vaša kosa oštećena, ili sasvim zdrava, ravna ili kovrdžava, suva ili masna, ako imate ili nemate perut, ako vam treba nega kose, maska za kosu, šampon za kosu, ako želite da sprečite opadanje kose - naši preparati su proizvedeni po najvišim svetskim standardima od strane renomiranih kompanija. Sigurni smo da ćete u našoj bogatoj i raznovrsnoj ponudi pronaći upravo ono što vam je potrebno.