O nama - Nega kose, preparati i saveti

Prodaja preparata za kosu sa dugogodišnjim iskustvom profesionalaca u nezi kose. Naše iskustvo Vam je dostupno sad i preko interneta! Orjentisani smo na upotrebu visokoefikasnih proverenih proizvoda za negu kose. Jer zaslužujete najbolje! Renomirani brendovi kao što su Revlon, Biolage, Matrix, L`Oréal Professionnel i uskoro drugi brendovi su na samo klik od Vas. Ideja nam je bila da stvorimo prodaju kvalitetne kozmetike koja će biti konstantno inovativna, bez kašnjenja u isporuci, proizvoda kojih nema na lageru ili dobijanja potpuno pogrešne pošiljke, što je postalo uobičajeno u prodaji. Pored kupovine ovde ćete moći naći edukativne seminare i sve informacije o nezi kose kroz naš servis. Obavezujemo se da svaki naš kupac bude ispoštovan do kraja - pre, u toku i posle isporuke. Cilj nam je stvoriti zajednicu zadovoljnih korisnika koji će nam se uvek vraćati jer su prezadovoljni našom uslugom. Pomozite nam da budemo drugačiji.

Farbanje kose

Ako Vam je dosadila plava, crvena, crna ili seda kosa i tražite boje za kosu, ili više volite da kažete farbe za kosu, imamo za Vas profesionalne boje ili  farbe najboljih svetskih proizvođača, kao što su: Revlon , Matrix, Loreal  kao i Alfaparf ​boje za kosu.

Nega kose


Ako Vam je kosa oštećena, ili sasvim zdrava, ravna ili kovrdžava, suva ili masnaako imate ili nemate perut, ako Vam treba nega kose, maska za kosu, šampon za kosu, ako želite da sprečite opadanje kose naši preparati  su proizvedeni po najvišim svetskim standardima od strane renomiranih kompanija kao što su Alfaparf MilanoAlter EgoAmerican CrewL`Oréal Professionnel, MatrixRevlon ProfessionalTangl TeezerThe Wet brushTIGI Bed HeadTIGI CatwalkTIGI S Factor...