BELLISSIMA SHOP
Korpa

Koloracija

Da bi ofarbali mušku sedu kosu treba pribeći proizvodima specijalno formulisanim za njih. 

Brend: American Crew
American Crew Precision blend Peroxide je namenjen za razvijanje boje za pokrivanje sede muške kose...
2.449 RSD
Cena sa PDV-om:2.041 RSD
Brend: American Crew
Muškarci imaju svoje stilove. Svoje načine šišanja, kao i držanje. Da bi ofarbali mušku sedu kosu treba pribeći proizvodima i tehnikama specijalno formulisanim za njih. American Crew je razvio proizvode za toniranje sede kose isključivo za muškarce. Nijanse: svetla, srednje pepeljasta, srednje p..
2.449 RSD
Cena sa PDV-om:2.041 RSD
Brend: American Crew
American Crew Precision Blend shampoo čisti skalp i kontroliše ispiranje boje. Šampon sa dugotrajnim efektom. Sadrži amino kiseline i UV filtere i istovremeno štiti boju, čisti i kondicionira kosu. Način upotrebe: Naneti na mokru kosu. Umasirati u kosu i skalp. Dobro isprati...
2.149 RSD
Cena sa PDV-om:1.791 RSD
Brend: OLAPLEX
Olaplex No.4 Bond Maintenance šampon je revolucionarni proizvod za negu kose koji je dizajniran da produži efekte Olaplex tretmana, ali i da pruži intenzivnu negu farbane i oštećene kose kojoj je potrebna dodatna nega. Ovaj šampon je obogaćen moćnim obnavljajućim molekulom koji rekonstruiše dlaku i..
3.490 RSD
Cena sa PDV-om:2.908 RSD
Brend: OLAPLEX
Olaplex je brend koji je zauvek promenio industriju proizvoda za negu kose. Njegova inovativna tehnologija umnožavanja veza napravila je pravu revoluciju u profesionalnoj kozmetici za negu kose. Olaplex čini ukupno devet proizvoda, od kojih su No.1 i No.2 za profesionalnu upotrebu u frizerskim salon..
3.490 RSD
Cena sa PDV-om:2.908 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)