BELLISSIMA SHOP
Korpa

Muški

Brend: American Crew
Toaletna voda za muškarce inspirisana životnim stilom Američkog muškarca čistih i osvežavajućih mirisnih nota. Amerikana je savršen miris za svaku priliku. Gornje note: bergamot, limun i korijander. Srednje note: zeleno drvo, elemi i kašmir. Donje note: suvo drvo, sandalovina, pačuli i eboni...
5.200 RSD
Cena sa PDV-om:4.333 RSD
Brend: American Crew
American Crew WIN FRAGRANCE – novi muški parfem WIN, najpoznatijeg brenda muške kozmetike za kosu, American Crew®, pruža osećaj kontrole i samopouzdanja. Kao i muškarac koji ga nosi, WIN odiše odvažnošću, upečatljiv je i nezaboravan. Gornje note: Bergamot i mandarina, vrlo osvežavajući i osnažuju..
5.200 RSD
Cena sa PDV-om:4.333 RSD
Angelo Caroli Ambra Oud edp 100ml Angelo Caroli Ambra Oud edp 100ml
Nema na stanju
Brend: Angelo Caroli
Novo i uzbudljivo putovanje Andjela Karolija u svet MIRISNIH EMOCIJA na kome otkriva najdublja osećanja i vibracije. Nova linija parfema BLACK COLLECTION inspirisana je jednom od najfinijih plemenitih sirovina u parfimerijskom svetu, a to je DRVO OUD (AGAR), sastojkom čija je skrivena privlačnost..
22.800 RSD
Cena sa PDV-om:19.000 RSD
Angelo Caroli Incenso Indiano edp 100ml
Nema na stanju
Brend: Angelo Caroli
Angelo Caroli Incenso Indiano Eau De Parfum Izmedju mita i stvarnosti, mirisne note ove kolekcije kreirane su tako da ponovo uspostave čudesnu alhemiju izmedju najfinijih prirodnih sastojaka i eteričnih vibracija koje oni mogu da izazovu. Dragoceni egzotični sastojci, kao što su TAMJAN i SANDALO..
22.800 RSD
Cena sa PDV-om:19.000 RSD
Angelo Caroli Sandalo Imperiale edp 100ml Angelo Caroli Sandalo Imperiale edp 100ml
Nema na stanju
Brend: Angelo Caroli
Angelo Caroli Sandalo Imperiale Eau De Parfum Izmedju mita i stvarnosti, mirisne note ove kolekcije kreirane su tako da ponovo uspostave čudesnu alhemiju izmedju najfinijih prirodnih sastojaka i eteričnih vibracija koje oni mogu da izazovu. Dragoceni egzotični sastojci, kao što su TAMJAN i SANDA..
22.800 RSD
Cena sa PDV-om:19.000 RSD
Angelo Caroli Tabacco & Vanilla edp 100ml Angelo Caroli Tabacco & Vanilla edp 100ml
Nema na stanju
Brend: Angelo Caroli
Angelo Caroli Tabacco & Vanilla Eau De Parfum Izmedju mita i stvarnosti, mirisne note ove kolekcije kreirane su tako da ponovo uspostave čudesnu alhemiju izmedju najfinijih prirodnih sastojaka i eteričnih vibracija koje oni mogu da izazovu. Dragoceni egzotični sastojci, kao što su TAMJAN i S..
22.800 RSD
Cena sa PDV-om:19.000 RSD
Brend: Molinard
Molinard Ambré Lumière Eau De Parfum - ORIJENTALAN, AMBRAST, MOŠUSNI Kao Orijent o kome se sanja, sećanje na zamišljenu priču, rasipa se na hiljade iskri izmedju svetlosti i senke. Njegov neodoljivo začinjen trag sa notom ambre produžava dragocene trenutke. Poslednji zrak sunca na našoj uspavanoj..
19.990 RSD
Cena sa PDV-om:16.658 RSD
Brend: Molinard
Molinard Cher Wood Eau De Parfum - DRVENAST, ORIJENTALAN, GURMANSKI Vladar šuma obeležen slobodom, putnik koji sledi nomadski san. Cher Wood odaje počast prvoj generaciji parfimerista ove Kuće na početku divne avanture koja prkosi vremenu. Savršeno pomešanim mirisima na koži, ovaj parfem nas pr..
19.990 RSD
Cena sa PDV-om:16.658 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)