Kérastase proizvodi

Kérastase

Kérastase proizvodi

Kérastase je luksuzni profesionalni brend za negu kože glave i kose u vlasništvu L'Oreal-a. S obzirom da ga nemaju svi, niti se može naći bilo gde, već samo gde se neguje kvalitet proizvoda za negu kose, ponosni smo što Kérastase možete kupiti kod nas.

Jednom kada otkrijete Kérastase svet – zaljubićete se zauvek!

...

Moda i nastanak brenda Kérastase

Istorija brenda Kérastase počela je 1964. godine, kada je Fransoa Dal, predsednik kompanije L'Oreal, odlučio da stvori profesionalni kozmetički brend za luksuznu negu kože glave i kose. To je i uspeo jer je Kérastase vrlo brzo zauzeo posebno mesto u kozmetičkim salonima.

Početkom 60-ih godina XX veka postojala je hitna potreba za obnavljanjem kože glave i kose.

Godine 1959. objavljen je film „Babet ide u rat“ sa Brižit Bardo u glavnoj ulozi. Nakon prikazivanja filma, frizeri i kozmetički saloni širom sveta bili su preplavljeni devojkama i ženama koje su želele da se imaju frizuru kao protagonistkinje Babet, koju je kreirao frizer Žak Desanž. Međutim, ta frizura je zahtevala tapiranje kose i nanošenje velike količine laka, što je kod mnogih žena dovelo do postepenog povređivanja vlasišta.

Još jedan trend u frizerstvu 60-ih godina, koji je doprineo uspehu brenda Kérastase na svetskom tržištu, bila je želja mnogih žena da imaju svetlu kosu. Modu za platinaste lokne postavila je još 40-ih godina Merilin Monro i podržala Ketrin Denev. Međutim, posebno ukoliko se kosa bojila u kućnim uslovima, već nakon prve procedure postajala je suva i lomljiva, dobijala neestetski izgled, pojavljivala bi se perut i crvenilo na koži glave.

Tako se potreba za oporavkom kose brzo povećala, a ujedno se formirala moda za glatkom i sjajnom kosom. Uz nove frizure pojavile su se nove tehnike šišanja i stajlinga. Rođena je moda za klasične frizure savršenog oblika i linija, koje su promovisale prirodnu lepotu i strukturu kose.

Kérastase danas

Danas je Kérastase brend kome veruju milioni žena širom sveta. Njihovi proizvodi nisu samo luksuzni, već u formule svojih preparata uvode brojne naučno-tehnološke inovacije da bi dobili što bolje rezultate. Specifičan je po tome što kroz različite kolekcije nudi inovativna i efikasna rešenja za različite probleme kose ili kože glave.

Top model Kejt Mos reklamirala je Kérastase proizvode 2013. godine. U ovoj reklamnoj kampanji pojavila se u upravo u liku dive 60-ih, Brižit Bardo. U 2014. godini, liniju Kérastase proizvoda predstavila je primabalerina Diana Višneva, dok je trenutno Emili Ratajkovski zaštitno Kérastase lice.

Različite Kérastase kolekcije

Kroz svoje proizvode Kerastase pruža najbolju negu za sve tipove kose i vlasišta, sa efikasnim i bezbednim formulama. U Bellissima Shop-u možete pronaći više od 15 Kérastase linija. Ovo su samo neke od njih:

1. Za bojenu kosu

Tri od pet žena farba kosu, ali je više od 85% njih zabrinuto zbog oštećenja kose. Ipak tu je Chroma Absolu linija, najbolja nega za bojenu kosu. Ovom linijom Kérastase po prvi put nudi novi način oporavka farbane kose i to kod kuće. Chroma Absolu kolekcija za negu bojene kose duboko neguje vlasi i pomaže u sprečavanju bledenja farbe, istovremeno obezbeđujući vrhunski sjaj. Na osnovu nauke, Chroma Absolu pokreće tri moćne lekovite kiseline koje pomažu da farbana kosa duže bude zdrava.

2. Luksuzna ulja za sve tipove kose​

Čist sjaj i raskošan volumen definišu Elixir Ultime kolekciju bogatu luksuznim uljima, koju morate imati za ulepšavanje svih tipova kose. Marula ulje, arganovo i ulje kamelije su srce formula Elixir proizvoda.

3. Protiv lomljenja kose​

Spoljni faktori i svakodnevni stresori kao što su četkanje, toplota i prekomerno oblikovanje dovode do slabljenja vlasi. Kosa se lomi i slabi u celini. Sa lomljenjem, ona i dalje raste, ali znatno oslabljena. Genesis kolekcija ima dvostruki sistem za jačanje, profesionalno formulisan da ojača kosu i smanji joj lomljenje.

4. Za revitalizaciju kose​

Formulisana kombinacijom vrhunskih sastojaka - abesina, hijaluronske kiseline i vitamina E, uz luksuzne sastojke za obnavljanje i volumen, Chronologiste je odlična kolekcija za revitalizaciju svih tipova kose. Ujedno je osnažuje i čini lepom i mekanom.  

5. Oporavak oštećene kose​

Uz Resistance liniju oslabljena kosa sklona lomljenju je ojačana, a njena struktura je obnovljena. Proizvodi su obogaćeni ceramidima i maleinskom kiselinom. Kvalitet kose je vidno poboljšan, a vlas ojačana, obavijena i zaglađena za glatki dodir bez mršenja.

Kerastase i životna sredina

Kérastase s ponosom ističe i da u svojoj proizvodnji vodi računa o životnoj sredini. Smatraju da je sada više nego ikada potrebna odgovorna i održiva briga. Od 2013. godine nastoje da minimiziraju svoj uticaj na planetu. Oslanjajući se na izvrsnost u inovacijama, pronalaze nove načine da smanje otpad i osnaže svoje klijente da donose održivije odluke.

Kérastase uvek traži načine da optimizuje pakovanje, uključujući korišćenje više recikliranih materijala, kao i sistem isporuke koji se može ponovo puniti. Počevši od flaša šampona kreiraju program koji vodi računa o održivosti, sa ciljem da do 2030. godine sva njihova pakovanja budu od 100% recikliranih sirovina.

Kérastase je u vrhu profesionalne nege kose. Kérastase proizvodi za kosu nisu samo luksuzni, već su takođe u vrhu i naučnom tehnologijom kako bi što bolje rezultate dobili iz kose. Odabir prave nege za kosu veoma važan je korak na putu do lepe i zdrave kose. Proverite zašto je Kérastase već decenijama ime kome veruju dame širom sveta.

Jednom kada otkrijete Kérastase svet – zaljubićete se zauvek!

Prikaži:
Sortiraj po:
  Kérastase Blond Absolu 2 H.A. serum je obnavljujući serum sa hijaluronskom kiselinom za sk..
5.120,00 RSD Bez PDV-a: 4.266,00 RSD
  Pruža intenzivan sjaj i ojačava osetljivu posvetljenu blond kosu nakon usluge posvetljivan..
4.700,00 RSD Bez PDV-a: 3.917,00 RSD
  Cicaextreme maska gelasto kremaste teksture ojačava vlas i i obnavlja kosu nakon posvetlji..
6.500,00 RSD Bez PDV-a: 5.417,00 RSD
  Blond Absolu Cicanuit noćni serum za kosu je idealan za sve tipove blond kosa. Njegova kre..
5.400,00 RSD Bez PDV-a: 4.500,00 RSD
  Ovaj Blond Absolu serum koji se ne ispira, u boji lavande, ojačava osetljivu blond, posvet..
4.800,00 RSD Bez PDV-a: 4.000,00 RSD
  Blond Absolu nega lagane teksture u nežnoj boji lavande ima hranljivu moć maske, pri čemu ..
4.900,00 RSD Bez PDV-a: 4.084,00 RSD
  Blond Absolu hidratantna kupka za bojenu blond kosu. Nežno uklanja nečistoće sa vlasi. Veo..
3.650,00 RSD Bez PDV-a: 3.042,00 RSD
  Blond Absolu ljubičasta kupka obogaćena ljubičastim kolorantima za neutralizaciju nežno uk..
3.650,00 RSD Bez PDV-a: 3.042,00 RSD
  Idealna za posvetljenu, hladno blond kosu kojoj je potrebna neutralizacija bakarnih tonova..
6.500,00 RSD Bez PDV-a: 5.417,00 RSD
  Kerastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma nega za kosu ima kremastu teksturu koja l..
4.750,00 RSD Bez PDV-a: 3.959,00 RSD
  Kérastase Chroma Absolu hidrirajuća kupka za osetljivu i oštećenu bojenu kosu. Pogod..
3.450,00 RSD Bez PDV-a: 2.875,00 RSD
  Kérastase Chroma Absolu hranljiva kupka za osetljivu i oštećenu bojenu kosu. Pogodna za s..
3.450,00 RSD Bez PDV-a: 2.875,00 RSD
  Kérastase Chroma Absolu maska za intenzivnu negu protiv poroznosti, za osetljivu i oš..
5.950,00 RSD Bez PDV-a: 4.959,00 RSD
  Kérastase Chroma Absolu antioksidantni serum za zaštitu od toplote i protiv frizz efe..
4.750,00 RSD Bez PDV-a: 3.959,00 RSD
  Kérastase Chroma Absolu zaglađujuća nega za visoki sjaj za sve tipove bojene kose. Fo..
4.750,00 RSD Bez PDV-a: 3.959,00 RSD
  Luksuzan parfem u ulju za kosu sa eksluzivnom kombinacijom prelepih mirisnih nota kao što ..
5.850,00 RSD Bez PDV-a: 4.875,00 RSD