Resetuj filtere
Filter cene
Filter Brenda
Zapremina

Maske za rast kose

Maske za rast kose

Maske za rast kose su nezaobilazni element svakodnevne rutine nege kose za one koji teže ka poboljšanju zdravlja svoje kose i stimulaciji njenog rasta. U našoj ponudi nalaze se visokokvalitetne maske za rast kose od vodećih brendova u industriji nege kose, kao što su Kérastase i Lakmé. Ovi brendovi nude maske za rast kose koje su posebno formulirane sa ključnim sastojcima koji hrane koren kose i podstiču zdrav rast kose...

Bez obzira na tip kose ili specifične probleme sa kojima se suočavate, naša paleta proizvoda za rast kose pruža rešenja koja su dizajnirana da zadovolje vaše individualne potrebe. Naša misija je da vam pomognemo da postignete zdravu, bujnu kosu koju želite, koristeći proizvode koji su dokazano efikasni i koji su poverenje stekli kod profesionalaca širom sveta.

Kérastase Genesis Maska za kosu

Kérastase Genesis Maska za kosu je vrhunski proizvod za negu kose koji je posebno formulisan da podstakne rast kose. Ova maska za kosu koristi naprednu tehnologiju da bi nahranila koren kose i podstakla zdrav rast kose. Kérastase je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i inovacijama, a ova maska za kosu nije izuzetak. Kérastase Genesis Maska za kosu je idealna za one koji žele da poboljšaju zdravlje svoje kose i podstaknu njen rast.

Lakmé K.Therapy Active Fortifying maska

Lakmé K.Therapy Active Fortifying maska je još jedan izuzetan proizvod za negu kose koji je posebno dizajniran da podstakne rast kose. Ova maska za kosu koristi jedinstvenu formulu koja hrani koren kose i podstiče zdrav rast kose. Lakmé je brend koji je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i inovacijama, a ova maska za kosu je dokaz toga. Lakmé K.Therapy Active Fortifying maska je idealna za one koji žele da poboljšaju zdravlje svoje kose i podstaknu njen rast.

Otkrijte svet zdrave i bujne kose

Ako ste u potrazi za proizvodima koji će vam pomoći da postignete zdravu i bujnu kosu, ne tražite dalje. Naša široka ponuda proizvoda za rast kose je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe. Otkrijte našu celokupnu ponudu proizvoda za rast kose ovde.

Prikaži:
Sortiraj po:
  Densifique maska koja neguje grubu kosu kojoj nedostaje gustoća. Formula obogaćena stemoks..
6.260,00 RSD Bez PDV-a: 5.216,00 RSD
  Intenzivna ojačavajuća Genesis maska za kosu sklonu opadanju usled lomljenja. Bogata formu..
6.260,00 RSD Bez PDV-a: 5.216,00 RSD
  Lakmé K.Therapy Active Fortifying maska ojačavajuća maska za slabu i beživotnu kosu koja o..
2.780,00 RSD Bez PDV-a: 2.316,00 RSD