Godinama ljudi pokušavaju da nađu lakši način za odmršavanje svoje kose. Kakav god alat da su koristili kosa se lomila i deca su završavala u suzama. Da li se i Vam dešava da i pored najbolje maske i sjajnog regeneratora imate problema sa raščešljavanjem? Da li vam se dete rasplače svaki put kad vidi četku?

Kako bi se rešili ti problemi napravljene su čudesne cetke za kosu Tangle teezer i The Wet brush.

 

Najbolje četke za raščešljavanje kose ikad proizvedene.

 

Wet Brush su sаvršene četke za korišćenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, čak i za decu koja se boje od samog pogleda na četku. Dizajnirana specijalno za mokru kosu - raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. Na prvi pogled čini se da je Wet brush obična četka, međutim samo posle jedne upotrebe shvatićete zašto je ova četka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost četke omogućava zaštitu i bezbedno češljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju. Dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilikom češljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno raščešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu. Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogućava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz raščešljane i uredne uvojke.

 

Nakon kreiranja originalne Wet brush četke i njenog globalnog uspeha kompanija je lansirala još nekoliko popularnih izdanja ove četke kako bi zadovoljila sve potrebe tržišta za ovim sjajnim proizvodom. Čak sui  ovoj eri selfie fotografija kreirali i Selfie Brush Paddle. Savršen društveni media alat. Pošaljite poruku i pozovite najdraže sa telefonom u Vašoj Wet brush paddle četki. Dizajnirana specijalno za mokru kosu - raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. 

 

Prva profesionalna četka dostupna i van salona! Tangle Teezer su inovativne četke koje nežno, bez napora, bez bola i bez čupanja raščešljavaju i najzamršeniju kosu.

 

Od lansiranja 2007.godine revolucionirali su tržište četki za kosu, opisivali su ih kao magične ˝must have˝ četke, četke koje menjaju život. Izazivaju svet sa inovacijama koje nastaju iz srca. Odlične za češljanje svih tipova mokre i suve kose kao i za ekstenzije i perike. Fantastična četka koja klizi kroz mokru i bojenu kosu bez lomljenja.Najbolje profesionalne četke za rad u frizerskim salonima. Prava izbor: za decu, za kovrdžavu, dugu i gustu kosu, za oštećenu i tretiranu kosu, za četkanje u toku nanošenja tretmana.. Tangle teezer je četka koja će Vam "bukvalno" promeniti život. Najbolji svetski frizeri koriste TANGLE TEEZER.

 

Kao i uvek i ovoga puta na naš portal plasiramo samo najbolje i provereno, rešite sve svoje probleme sa kosom sa kombinacijom profesionalnog preparata i profesionalne četke!

 

Srdačan pozdrav,

S.