QIQI

QIQI

QIQI je brend za negu kose sa vizijom da vodi rastuću globalnu industriju profesionalne nege kose, a lansiran je u Velikoj Britaniji nakon SAD kao druga međunarodna teritorija. Specijalizovani za razvoj održivih proizvoda vođenih rezultatima koji transformišu kosu. Njihova najsavremenija profesionalna rešenja za kosu su bezbedna, efikasna i ispunjavaju zahteve današnjih frizera i njihovih klijenata.

QIQI inspiracija dolazi iz godina testiranja i dokazanih rezultata na hiljadama klijenata. Oni su perfekcionisti i njihova pažnja posvećena detaljima može se videti u svakom aspektu njihovog brenda, od naprednih inovacija individualnog pakovanja do visokokvalitetnih sirovina koje koriste. Njihova pažnja posvećena detaljima ide iznad i dalje u pružanju savršenog tretmana svim klijentima i pružanju klijentima nešto zaista drugačije uz najviši kvalitet i neuporedivo iskustvo.

QIQI salonski proizvodi trajno ispravljaju kosu brzo i jednostavno bez upotrebe jakih hemikalija. Izmišljen u Izraelu, ovaj revolucionarni novi proces zamenjuje tradicionalne tretmane zaglađivanja i ispravljanja. Isprobano i testirano preko 18.500 puta sa izvanrednim rezultatima. 

Izraelski brend QIQI se oprašta od jakih hemikalija i pozdravlja održiva rešenja uvođenjem svoje inovativne tehnologije za negu kose. Vega, vodeći proizvod brenda, je tretman za trajno ispravljanje kose koji ponovo otkriva način na koji saloni pristupaju neposlušnoj kosi. Dizajnirana da podmlađuje, ojača i preoblikuje strukturu vlasi, Vega je formulisana sa sastojcima koji vole zemlju koji održavaju kosu zdravom, sjajnom i punom života. Vega se koristi u salonu i nije namenjena slobodnoj prodaji.

Na našem sajtu možete poručiti QIQI kućnu negu koja se koristi nakon tretmana, dok QIQI tretman se radi u frizerskom salonu, i traje u proseku 3h.

Za salonsku ponudu QIQI brenda i uvođenje brenda u vaš salon molimo Vas da nas kontaktirate.

Prikaži:
Sortiraj po:
  Uronite u carstvo hidratacije bez premca, gde se tehnologija vodeća u industriji spaja sa..
3.850,00 RSD Bez PDV-a: 3.209,00 RSD
  Zagladite, popravite i zaštitite kosu pomoću našeg Porositi Play spreja koji se aktivira ..
5.100,00 RSD Bez PDV-a: 4.250,00 RSD
  Otkrijte očaranost našeg šampona QIQI Smooth Service, savršenog spoja umetnosti i nauke. ..
3.650,00 RSD Bez PDV-a: 3.042,00 RSD
  Prepustite se vrhunskom iskustvu za gašenje žeđi Super Soaker maske za zaglađivanje, gde s..
5.100,00 RSD Bez PDV-a: 4.250,00 RSD