BELLISSIMA SHOP
Korpa

Tablete za rast kose

Tablete za rast kose

Tablete za rast kose su esencijalni dodatak svakodnevnoj rutini nege kose za one koji žele da poboljšaju zdravlje svoje kose i podstaknu njen rast. Među najtraženijim proizvodima u ovoj kategoriji su Najbolje tablete za rast kose, Viviscal tablete po pristupačnoj ceni, i Najbolje kapsule za kosu, koje su priznate od strane korisnika i stručnjaka za negu kose.

Naša ponuda tableta za rast kose obuhvata proizvode od vodećih brendova u industriji nege kose, uključujući Viviscal, La Biosthetique i X-LAB. Svaki od ovih brendova nudi tablete za rast kose koje su posebno formulirane sa ključnim sastojcima koji hrane koren kose i podstiču zdrav rast kose. Posebno se ističu Viviscal tablete, čija cena odražava kvalitet i efikasnost, a namenjene su svima koji traže pouzdano rešenje za probleme sa rastom kose.

Kako ovi brendovi specifično formulišu svoje tablete za rast kose sa esencijalnim sastojcima koji hrane koren kose i promovišu zdrav rast kose? To je ono što ćemo detaljnije istražiti u nas...

Viviscal tablete za rast kose

Viviscal je vodeći brend u industriji nege kose, poznat po svojim efikasnim tabletama za rast kose. Njihove tablete su posebno formulirane za žene i muškarce, pružajući ključne nutrijente koji su neophodni za zdrav rast kose. Bilo da izaberete Viviscal Professional tablete, Viviscal Maximum Strength ili Viviscal Man tablete, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski kvalitet i efikasnost.

La Biosthetique tablete za rast kose

La Biosthetique je još jedan vrhunski brend koji nudi efikasne tablete za rast kose. Njihove Fanelan Synergie tablete su dodatak ishrani koji je posebno formuliran da podstakne rast kose i spreči njen gubitak. Ove tablete pružaju ključne nutrijente koji su neophodni za zdrav rast kose.

X-LAB tablete za rast kose

X-LAB je brend kojinudi multivitaminski kompleks za negu i rast kose. X-LAB multivitaminski kompleks je dodatak ishrani koji je posebno formuliran na bazi ekstrakta lista koprive i kompleksa vitamina i minerala. Ove tablete su "X-faktor" koji će učiniti vašu kosu zanosnom.

Kompletna ponuda preparata za rast kose

Bez obzira na to da li tražite tablete, šampone ili ampule za rast kose, naša kompletna ponuda preparata za rast kose ima sve što vam je potrebno. Naša misija je da vam pružimo najbolje proizvode za negu kose, tako da možete biti sigurni da ćete naći pravi proizvod za vaše potrebe. Pogledajte našu ponudu i otkrijte kako možete poboljšati zdravlje svoje kose i podsticati njen rast.

La Biosthetique Fanelan Synergie 60caps – Dodatak ishrani za rast i protiv opadanja kose FANELAN SYNERGIE deluje zajedno sa ampulama BIO-FANELAN REGENERANT PREMIUM u efikasnom tretmanu protiv opadanja kose. Ovaj klinički potvrđen proizvod sadrži neophodne i korisne hranljive sastojke, kompleks svih..
5.029 RSD
Cena sa PDV-om:4.191 RSD
Brend: Viviscal
Najčešći razlog opadanja kose kod muškaraca je genetske prirode što podrazumeva kombinaciju hormona i nasledja. Hormon odgovoran za opadanje kose zove se dihidrotestosteron (DHT) i nastaje iz testosterona. Pored genetike i hormona važnu ulogu u opadanju kose imaju i razni drugi faktori kao što su st..
5.890 RSD
Cena sa PDV-om:4.908 RSD
Brend: Viviscal
Opadanje kose je veoma česta pojava i pogađa svaku drugu ženu do njene četrdesete godine života. Kosa je ženama simbol mladosti, lepote, zdravlja i slobode. Kod mogih žena nepravilna ishrana, česte dijete i varijacije u težini dovode do gubitka važnih vitamina, minerala i esencijanlnih kiselina u or..
5.890 RSD
Cena sa PDV-om:4.908 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Professional Strength je jedinstvena suplementacija za obnovu kose obogaćena većom koncentracijom aktivnih sastojaka i vitamina. Ovaj proizvod je namenjen i muškarcima i ženama koji imaju intenzivno opadanje kose. Viviscal Professional Strength sadži višu koncentraciju AminoMar kompleksa ko..
8.890 RSD
Cena sa PDV-om:7.408 RSD
X-LAB Multivitaminski kompleks za negu i rast kose 60 kapsula
Nema na stanju
Brend: X-LAB
X-LAB kapsule (dodatak ishrani), formulisane na bazi ekstrakta lista koprive i kompleksa  vitamina i minerala, su „X-faktor“ koji će učiniti vašu kosu zanosnom. Kada se preporučuje primena X-LAB kapsula? Za brži rast kose U prevenciji opadanja kose Kod pojačanog opadanja kose Za negu i..
1.950 RSD
Cena sa PDV-om:1.625 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)