LaserCap® - Laserska terapija protiv opadanja kose

LaserCap® - Laserska terapija protiv opadanja kose - Perut, Gubitak kose i Masnoća

Besplatna poštarina

Za sve porudžbine preko 5.000din (Srbija)

Pregledano: 3169 Brend: LaserCap
Šifra artikla: 1491
Nagradni bodovi: 4125
Raspoloživost: Na lageru
2kom. prodat(o)
99.000,00din. Cena bez PDV-a: 82.500,00din. Cena u nagradnim bodovima: 82500
Količina: Dodaj u korpu

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima ('Sl.glasnik RS', br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

 

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening - PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

LaserCap® - Laserska terapija protiv opadanja kose

 

LaserCap® je registrovana laserska terapija za lečenje opadanja kose. Koristi se u kućnim uslovima, veoma je lak i komforan za upotrebu. Predstavlja jedan od najčešćih terapijskih izbora vodećih svetskih lekara, namenjen pacijentima koji imaju problem sa opadanjem kose. Odobren je od strane FDA (američka agencija za hranu i lekove) kao uređaj za sprečavanje gubitka kose i obnovu kose. Proizvodi se u SAD-u, a od januara 2019. godine LaserCap® je dostupan u Srbiji i regionu. Do nedavno je laserska tehnologija bila dostupna samo u klinikama koje se bave lečenjem opadanja kose u vidu ordinacijskog lasera. Sa LaserCap−om ovu terapiju možete sprovoditi u udobnosti Vašeg doma.

LaserCap® se proizvodi u Klivlendu (SAD) pod stručnim vođstvom tima koji čine svetski lideri u nauci, inženjerstvu i tehnologiji. Laserska kapa je dizajnirana tako da je udobna, jednostavna za upotrebu, a omogućava optimalnu snagu i pokrivenost skalpa. Tehnologija laserske kape za kućnu upotrebu napravila je revoluciju u načinu na koji se danas tretira gubitak kose. Ova vrsta terapije je mnogo komfornija, efikasnija i ekonomski isplativija. Laserska kapa je savršeno sigurno, potpuno bezbolno i efikasno rešenje u borbi za bolju kosu.

 

Kako deluje laserska kapa?

LaserCap u sebi sadrži 80 dioda koje emituju optimalnu količinu svetlosne terapije koja poboljšava ćelijsko disanje i stimuliše ćelije folikula dlake. Poboljšano ćelijsko disanje daje više energije ćeliji i posledično utiče na bolju funkciju folikula. Kao rezultat ovog procesa dobija se zdravija, lepša i gušća kosa. LaserCap isporučuje nizak nivo laserske svetlosne energije direktno u folikule i na taj način pomaže da ponovo oživite svoju kosu. Ovo je pet najupečatljivijih načina na koje ova terapija može imati značajan efekat na kvalitet i zdravlje vaše kose.

Laserska svetlosna energija u stanju je da izleči i obnovi mitohondrije ćelija. Pošto se mitohondrije smatraju energetskim motorom ćelija, njihovo oživljavanje zapravo predstavlja oživljavanje mrtve ćelije. Kada se ćelije oporave do tačke zdrave funkcije, mitohondrije mogu da stvaraju novu kosu i popravljaju vlasište. Kao rezultat nastaju kvalitetnija, deblja, zdravija kosa i dolazi do rasta nove kose od ranije uspavanih folikula sklonih ka opadanju.

 

5 načina na koje LaserCap® obnavlja Vašu kosu:

  1. Inhibira odnosno blokira enzim 5-alfa - reduktaza je enzim odgovoran za pretvaranje testosterona u hormon gubitka kose poznat kao DHT (Dihidrotestosteron). Istraživanja su otkrila da kod osoba koje imaju veću količinu enzima 5-alfa reduktaza, postiji veća verovatnoća da će patiti od gubitka kose. Laserska kapa inhibira tj. blokira proizvodnju alfa reduktaze, čime se zaustavlja prevođenje testestorona u DHT. Na kraju kao rezultat zaustavlja se dalje opadanje i gubitak kose.
  2. Aktivira šok proteine - Šok proteini poznati su da pomažu u zdravlju ćelije. U koži glave nalazi se specifični šok-protein poznat kao HSP27. Tehnologija laserske kape dovodi do aktivacije ovog specifičnog šok proteina, kao i drugih koji utiču na jačanje folikula. U suštini, ovo podstiče rast kose iz same unutrašnjosti ćelije, kao i iz gornjeg sloja kože (u ćelijama epidermisa gde se proizvodi strukturalni protein − keratin).
  3. Povećava dotok kiseonika - LaserCap pojačava oksigenaciju u svakoj ćeliji skalpa. Ima uticaj na stvaranje azot oksida (NO) i enzima citohrom c oksidaze (CCO). Ovi elementi se zatim vezuju i pomeraju kiseonik na ćelijskom nivou. Kao rezultat ovog procesa, više kiseonika se isporučuje u folikule kose zajedno sa esencijalnim hranjivim materijama za novi rast kose.
  4. Povećava protok krvi - Kako ćelije skalpa počnu da primaju više kiseonika, sitni krvni sudovi konačno počinju da „dišu“. Azot oksid deluje kao vazodilator, pomaže u proširenju malih krvnih sudova. Protok krvi se povećava, pa je na taj način poboljšano i snabdevanje kiseonikom. Ovo je od vitalnog značaja za rast nove kose i smatra se osnovom za održivu zdravu kosu.
  5. Uzrokuje manje akutno zapaljenje - Zapaljenje je prirodni odgovor Vašeg imunološkog sistema i može biti od koristi za podsticanje ponovnog rasta kose. Dok zapaljenje izraženijeg stepena može doprineti gubitku kose, zapaljenje blažeg stepena može biti značajno za kosu i proces rasta. Fokusirani efekat laserskog zračenja na skalp pomaže u podsticanju ovog korisnog oblika zapaljenja, koje pomaže u rastu nove kose, a da pritom nema neprijatnosti ili bilo kakvih nuspojava.

 

Uputstvo za upotrebu:

Pre početka upotrebe lasera, važno je obaviti dijagnostički pregled kod lekara specijalizovanog za lečenje opadanja kose.

 

Preporučuje se nošenje LaserCap®−a  po 30 minuta, a prvi rezultati počinju da se primećuju nakon 12 nedelja korišćenja.

LaserCap® može se koristiti u kombinaciji sa drugim terapijama koje vam doktor propiše (PRP terapija, Minoksidil ili topikalni finasterid, transplantacija kose). Laserka kapa u kombinaciji sa Minoksidilom daje odlične rezultate jer lasersko zračenje pospešuje apsorpciju i dejstvo Minoksidila.

Kako bi se postigao najbolji rezultat i adekvatna doza terapije potrebno je voditi računa o uputstvu za upotrebu. Pravilna upotreba znači optimalnu apsorpciju laserske svetlosti, a kao rezultat zdraviju i bujniju kosu.

 

GARANCIJA NA PROIZVOD 2 GODINE.

LaserCap prolazi strikne kontrole prilikom uvoza, on je ispitan i odobren od strane FDA, tako je kod nas ispitan i odobren u Agenciji za medicinska sredstva i lekove. Na samom pakovanju LaserCap-a postoji nalepnica koja potvrđuje da je poreklom iz Amerike. Sve je naznačeno na samom pakovanju  - detalji o tome gde je proizvedeno i koje provere je prošlo.

Trenutno nema ocena za ovaj artikal.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!


Ocena: Loš           Dobar
Unesite kod sa slike ispod:

Da li imate bilo koje pitanje o LaserCap® - Laserska terapija protiv opadanja kose?


Vaše ime:


Vaš e-mail:


Vaše pitanje: