OLAPLEX

OLAPLEX

OLAPLEX je brend koji je zauvek promenio industriju proizvoda za negu kose. Njegova inovativna tehnologija umnožavanja veza napravila je pravu revoluciju u profesionalnoj kozmetici za negu kose. 

Olaplex proizvodi za kosu

Olaplex čini ukupno devet proizvoda, od kojih su No.1 i No.2 za profesionalnu upotrebu u frizerskim salonima, dok su ostali tretman kod kuće.

...

Olaplex proizvodi za kućnu upotrebu

Olaplex 3

Olaplex No.3 Hair Perfector je najprodavaniji Olaplex preparat. U pitanju je veoma moćan tretman koji sadrži veliku koncentraciju obnavljajućeg molekula. Koristi se za intenzivnu negu kose kako bi sprečio nova oštećenja i popravio postojeća oštećenja nastala hemijskim tretiranjem kose.

Olaplex 4

OLAPLEX No.4 Bond Maintenance šampon za kosu namenjen je da produži efekat OLAPLEX tretmana, ali i za intenzivnu negu farbane i ošetećene kose kojoj je neophodna dodatna nega.

Olaplex 4-P

Olaplex No. 4-P Bond Maintenance Purple najnoviji član Olaplex porodice, formulisan tako da istakne lepotu plave kose. Pogodan za prirodne plave nijanse, za farbanu plavu kosu, balajaž, pramenove čak i za sedu kosu -  Učiniće kosu svetlom bez neželjenih toplih tonova.

Olaplex 4C

Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 250ml šampon za dubinsko pranje kose napredne tehnologije, obogaćen ekskluzivnim sistemom koji pruža moćno dubinsko čišćenje uklanjajući naslage preparata i otvara put ka zdravoj i čistoj kosi.

Olaplex 4D

Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo 178 gr - šampon za suvo pranje kose ovaj suvi šampon, na jedinstveni OLAPLEX način, sadrži sastojke inspirisane negom kože, za detoks i održavanje zdravlja skalpa između pranja kose. Formula ovog šampona je dizajnirana da detoksikuje i osveži kosu između pranja.

Olaplex 5

OLAPLEX No.5 Bond Maintenance kondicioner pogodan je za sve tipove kose jer sadrži listu nutritivnih sastojaka za negu oštećene kose kao i izuzetno malu količinu silikona kako bi mogao da kontroliše frizz i pruži kosi sjaj i zagladjenost. Hidira i jača kosu tako što zatvara kutikulu dlake, a pri tom ne otežava kosu.

Olaplex 6

Olaplex No. 6 - Bond Smoother je Leave - in krema koja hidrira, popravlja kosu i ostavlja je zaglađenom i do 72h nakon nanošenja. Zbog svoje specifične formule, idealna je za sve tipove kose, a naročito za hemijski tretiranu kosu. Intezivno je jača, vlaži i održava vitalnom, a pri tom ne otežava kosu i smanjuje brzinu sušenja.

Olaplex 7

Regenerativno ulje Olaplex No. 7 je visoko koncentrovano, ultra lagano i namenjeno obnavljanju oštećene kose. Značajno povećava živost boje i vraća sjaj kosi.

Olaplex 8

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture mask je definitivno jedan od najboljih Olaplex preparata i odlična za oporavak kose. Ova maska dodaje sjaj i volumen i intenzivno hidrira oštećenu i hemijski tretiranu kosu.

Olaplex 0

Olaplex No. 0 - Intensive Bond Building Hair Treatment je profesionalno inspirisan tretman koji regeneriše kosu, obnavlja veze, ojačava i štiti njen integritet. Koristi se kao prvi korak u dvofaznom sistemu sa Olaplexom No. 3 perfector-om za jačanje i regeneraciju svih vrsta oštećenja kose. Naučno je dokazano da korišćenjem dvofaznog sistema kosa postiže 68 % više regeneracije.

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist 150ml - sprej za volumen kose, ovaj sprej daje kosi punoću i lepršavost, bez osećaja otežavanja. Otporan je na vlagu, štiti kosu od toplote i ubrzava proces sušenja kose i do 25%.

 

Olaplex proizvodi za salonsku (profesionalnu) upotrebu

Olaplex No.1 i No.2 namenjeni su za profesionalnu upotrebu i prodaju se isključivo u setu. Olaplex No.1 Bond Multiplier sadrži najveći procenat obnavaljajućeg molekula i koristi se u samom procesu farbanja. Dodaje se blanšu ili boji za kosu i na taj način obnavlja oštećenu kosu i štiti je od daljih oštećenja tokom procesa farbanja i blajhanja. Može se koristiti i kao poseban tretman, koji potpuno regeneriše oštećenu kosu.

Olaplex No.2 Bond Perfector je proizvod koji se obilno nanosi nakon farbanja, kao post-color tretman. Zajedno imaju moćne negujuće sastojke, te dubinski obnavljaju i regenerišu kosu čineći je jakom, zdravom i sjajnom.

Profesionalci kažu da uz Olaplex No.1 i No.2 čak i dugogodišnje crnke, bez oštećenja kose, mogu postati zanosne plavuše.

Olaplex 4 u 1 maska

Olaplex 4 u 1 profesionalna maska namenjena je isključivo profesionalnoj upotrebi u salonima. Maska veoma visoke koncetracije, intenzivno hidrira i stvara visok sjaj i daje volumen kosi.

Istorijat Olaplexa

Rođenje OLAPLEX-a rezultat je doživotne veze sa industrijom lepote. Din Kristal, generalni direktor i kreator OLAPLEX-a, odrastao je u porodici koja je razumela u potpunosti potrebe vrednih frizera. Njegova majka je bila licencirana frizerka koja je vodila salon u njihovoj kući, a njegov otac je bio distributer proizvoda za lepotu, vlasnik 26 prodavnica. Iz tog iskustva nastao je katalizator koji je vodio ka jednom sastojku koji zauvek menja ono što je moguće uraditi sa kosom

Tokom perioda kada su Din i njegova žena Darsi istraživali matične ćelije za člana porodice, Din se upoznao sa dr Krejgom Hokerom sa Kalifornijskog univerziteta u Santa Barbari. Tokom njihovog susreta, dr Hoker je radoznalo upitao Dina šta bi bio "sveti Gral" za kosu. Pošto je razmišljao za trenutak, odgovorio je dr Hokeru: "Mogli bismo da promenimo svet učinivši žene samopouzdanijima time što bi njihova kosa bila zadivljujuća, bez oštećenja." Fasciniran, Dr Hoker je upoznao Dina sa dr Erikom Preslijem. Njihovi prvi početni sastanci su se održavali u Preslijevoj garaži u Santa Barbari. Tu je rođen OLAPLEX, u garaži punoj dasaka za surfovanje, dvorišnih ležaljki i laboratorijske opreme, radila su dvojica naučnika koji nikada pre nisu radila u industriji proizvoda za negu kose.

U julu 2014. godine, OLAPLEX je bio lansiran i promenio je zauvek industriju proizvoda za negu kose. OLAPLEX-ova tehnologija umnožavanja veza predstavljala je novu kategoriju nege za kosu koja je stvorila prilike da se uspešnije pozabavi sa smelijim i zahtevnijim hemijskim tretmanima. OLAPLEX obećava da će obezbediti integritet kose tokom svih hemijskih tretmana. Frizerima je omogućio da obnove oštećenu kosu istovremeno istražujući krajnje granice svojih hemijskih tretmana, ostvarajući rezultate koji ne bi bili mogući bez OLAPLEX-a. Din je instinktivno znao da OLAPLEX treba staviti u ruke ljudima koji će razumeti šta se sve može postići upotrebom OLAPLEX preparata. Profesionalnim frizerima!

Prikaži:
Sortiraj po:
  Olaplex 4-IN-1 Moisture Mask 370ml je profesionalni proizvod dizajniran da vidljivo poprav..
  Profesionalni tretman namenjen za salone za ojačavanje i regeneraciju kose, koji kosu čist..
  ZA KOGA JE NAMENJENO: Za sve tipove kose i stanja, uključujući i oštećenu kosu. Praktič..
7.560,00 RSD Bez PDV-a: 6.300,00 RSD
  Olaplex set za negu sadrži: Olaplex No. 0 Intensive Bond Building hair treatment 155..
9.690,00 RSD Bez PDV-a: 8.075,00 RSD
  OLAPLEX LASHBOND serum za rast trepavica čini trepavice punijim, dužim, jačim i sa pu..
7.560,00 RSD Bez PDV-a: 6.300,00 RSD
  Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment je profesionalno inspirisan tretman k..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
Na osnovu 6 Ocena.
  Ovaj moćni tretman je zauvek promenio način farbanja i nege kose i vrlo brzo postao zaštit..
14.850,00 RSD Bez PDV-a: 12.375,00 RSD
Na osnovu 11 Ocena.
  Sigurno ste već čuli za OLAPLEX, čudotvorni tretman koji obnavlja i najoštećeniju kos..
2.060,00 RSD Bez PDV-a: 1.717,00 RSD
Na osnovu 12 Ocena.
  Otkrijte moć OLAPLEX No.3 Hair Perfectora, najpopularnijeg proizvoda iz OLAPLEX porodice. ..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
Na osnovu 272 Ocena.
  Ograničeno izdanje ovog pakovanja čini ga idealnim poklonom za sve zaljubljenike u kosu i ..
2.090,00 RSD Bez PDV-a: 1.741,00 RSD
  Olaplex No.4 Bond Maintenance šampon je revolucionarni proizvod za negu kose koji je dizaj..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
Na osnovu 77 Ocena.
  Olaplex No. 4-P Bond Maintenance Purple šampon je specijalno formulisan da istakne lepotu ..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
  Šampon za dubinsko pranje kose napredne tehnologije, obogaćen ekskluzivnim sistemom koji p..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
  Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry šampon za suvo pranje kose je inovativni proizvod za..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
  Olaplex je brend koji je zauvek promenio industriju proizvoda za negu kose. Njegova inovat..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD
Na osnovu 56 Ocena.
  Otkrijte moć Bond Building tehnologije koja jača vašu kosu od korena do vrha. Olaplex No. ..
3.390,00 RSD Bez PDV-a: 2.825,00 RSD