BELLISSIMA SHOP
Korpa

Schwarzkopf Professional BC Sun Protect 2-In-1 tretman maska za kosu 150ml

Schwarzkopf Professional BC Sun Protect 2-In-1 tretman maska za kosu 150ml - Schwarzkopf outlet akcija do isteka zaliha
-30 %
Schwarzkopf Professional BC Sun Protect 2-In-1 tretman maska za kosu 150ml

Schwarzkopf Professional Sun Protect 2-In-1 tretman maska za kosu - Bogat i kremast tretman bogat Buriti uljem i ekstraktom morskih algi za dubinsko obnavljanje kose. Može se koristiti kao regenerator (ostaviti da deluje 2-3min) ili kao tretman maska (da deluje 5-10min) da duboko nahrani kosu. Smanjuje zelenkastu boju dobijenu od hlora. Obezbeđuje do 95% manje lomljenja kose u odnosnu na ne tretiranu kosu.

Kome je namenjen ovaj proizvod?

Kosi koja je izložena visokim temperaturama, jakom suncu. Koja je gruba, suva, lomi se i kida jer je isušena od morske soli ili hlora.

Ovaj proizvod dolazi kao spas vašoj kosi jer dubinski obnavlja kosu i vraća joj neophodnu vlažnost. Kosa postaje elastičnija, ne bledi na suncu, smanjuje zelenastu boju dobijenu od hlora!

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi.
Zemlja porekla: Nemačka
Proizvođač: Za Hans Schwarzkopf & Henkel proizvodi DeMiclen.
Uvoznik za Srbiju: By Cherry Hair d.o.o. , Beograd.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima ('Sl.glasnik RS', br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening - PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Schwarzkopf proizvod u originalnoj, staroj ambalaži.

Iskoristite ekskluzivnu ponudu sa 30% popusta na Schwarzkopf proizvode u originalnoj, staroj ambalaži, dostupne od 11. decembra 2023. godine, sve do isteka zaliha!

  • Lager: Dostupno
  • Nagradni poeni: Kupovinom osvajate 0 poena
  • Šifra proizvoda: 7188
Kupovina: 21
Pregleda: 3512
1.918 RSD
2.740 RSD
Cena bez PDV-a: 1.598 RSD
Cena u nagradnim poenima: 1598