Revlon Revlonissimo NMT 60ml

Revlon Revlonissimo NMT 60ml - Farbe za kosu

Besplatna dostava

Za sve porudžbine preko 7.000din (Srbija)

Pregledano: 32549 Brend: Revlon Professional
Šifra artikla: 6110
Nagradni bodovi: 50
Raspoloživost: Na lageru
2760kom. prodat(o)
1.200,00 RSD Cena bez PDV-a: 1.000,00 RSD 60 ml (200,00 RSD po 10 ml) Cena u nagradnim bodovima: 1000

Dostupne opcije


* Revlon oznaka farbe:

Količina: Dodaj u korpu

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi.
Zemlja porekla:  Španija
Proizvođač: The Colomer Group, Barselona, Španija.
Uvoznik za Srbiju: VSD Trade d.o.o. , Beograd.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima ('Sl.glasnik RS', br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

 

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening - PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Revlon Revlonissimo NMT 60ml

 

Revlon farbe za kosu pružaju izuzetno kvalitetno bojenje, sa Revlonissimo linijom koja se ističe profesionalnim pristupom i visokokvalitetnim rezultatima. Korisnička iskustva sa Revlon farbama za kosu uglavnom su pozitivna, posebno među korisnicima koji se farbaju u plavo. Uprkos tome što su zadovoljni prvih nekoliko nedelja nakon farbanja, neki korisnici su primetili da se 'ash' tonovi isperu, ostavljajući kosu sa žućkasto-narandžastom nijansom.

Za one koji preferiraju plavu kosu, preporučuje se Revlonissimo 1011 MN, a posebno se naglašava važnost da se farba samo koren kose, a cela dužina se osvežava na svaka tri do četiri meseca, kako bi se sprečilo oštećenje kose.

Revlon farbe za kosu dolaze u širokoj paleti boja. Revlonissimo linija nudi preko 140 nijansi, uključujući REVLONISSIMO High Coverage 9 – veoma svetlo plava za bolje pokrivanje sedih, REVLONISSIMO C50 – intenzivna purpurno crvena, REVLONISSIMO Colorsmetique 7.43 – zlatno bakarna srednje svetlo plava, i REVLONISSIMO Colorsmetique Super Blondes 1222MN – svetlucavo super plava za maksimalnu neutralizaciju žutih tonova.

Za savršenu kontrolu koloracionog procesa, udvostručeno bogatstvo pigmenata, fantastičan intenzitet, potpunu pokrivenost i maksimalnu postojanost, Revlonissimo NMT nudi razmeru mešanja 1:1,5. Moć posvetljavanja dostiže do 4 tona, sa vremenom delovanja od 30 minuta. Preporučuje se da se nakon farbanja kosu opere Post Color šamponom.

Marinela Zidisic dana 08/06/2023
Ocena: 42
Odlicna
Marinela Zidisic dana 22/03/2023
Ocena: 42
Zadovoljna godinama
Marinela Zidisic dana 21/01/2023
Ocena: 42
Odlicna
Marinela Zidisic dana 01/11/2022
Ocena: 42
Koristim godinama. Odlicne!
Marinela Zidisic dana 03/03/2022
Ocena: 42
Super

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!


Ocena: Loš           Dobar
Unesite kod sa slike ispod:

Da li imate bilo koje pitanje o Revlon Revlonissimo NMT 60ml?


Vaše ime:


Vaš e-mail:


Vaše pitanje: